Már PC-re is elérhető a Viber

Czipperer Dia, 2013. május 13. 09:44

A Viber most már nem csak az okostelefonok közötti ingyenes üzenetváltás, hívás eszköze, hiszen már PC-re optimalizált változatban is elérhető, valamint az androidos verzió is megújult.

A Viber hasonló lett lett, mint a Skype: Mac vagy PC, teljesen mindegy, ingyen üzenhetünk, hívhatjuk barátainkat asztali gépről is az új frissítésnek köszönhetően. És a legjobb az egészben, hogy minden tevékenységünket mobileszközünkre is szinkronizálhatjuk.

 

 

A külseje is megújult az alkalmazásnak: az eddigi iPhone megjelenés már a múlté. A Google dizájnelvei kerülnek előtérbe. De nem csak a külső szempontjából találkozhatunk újdonságokkal: most már videóüzenetek küldésére is van lehetőségünk, és azt is meglehet nézni (kis ikonra kattintva), honnan küldték az üzenetet.

 

Bár az asztali változat eltér a mobil verziótól, azt hiszem, ezen talán túl lehet lendülni, ha belegondolunk abba, hogy most már tényleg bármilyen eszközön kapcsolatba léphetünk viberes ismerőseinkkel. Ráadásul a hangminőségen és a hálózatkezelésen is javítottak, ami még vonzóbbá teszi az alkalmazást.

 

 

 

Forrás: Cultofandroid.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05