Már PC-re is elérhető a Viber

Czipperer Dia, 2013. május 13. 09:44

A Viber most már nem csak az okostelefonok közötti ingyenes üzenetváltás, hívás eszköze, hiszen már PC-re optimalizált változatban is elérhető, valamint az androidos verzió is megújult.

A Viber hasonló lett lett, mint a Skype: Mac vagy PC, teljesen mindegy, ingyen üzenhetünk, hívhatjuk barátainkat asztali gépről is az új frissítésnek köszönhetően. És a legjobb az egészben, hogy minden tevékenységünket mobileszközünkre is szinkronizálhatjuk.

 

 

A külseje is megújult az alkalmazásnak: az eddigi iPhone megjelenés már a múlté. A Google dizájnelvei kerülnek előtérbe. De nem csak a külső szempontjából találkozhatunk újdonságokkal: most már videóüzenetek küldésére is van lehetőségünk, és azt is meglehet nézni (kis ikonra kattintva), honnan küldték az üzenetet.

 

Bár az asztali változat eltér a mobil verziótól, azt hiszem, ezen talán túl lehet lendülni, ha belegondolunk abba, hogy most már tényleg bármilyen eszközön kapcsolatba léphetünk viberes ismerőseinkkel. Ráadásul a hangminőségen és a hálózatkezelésen is javítottak, ami még vonzóbbá teszi az alkalmazást.

 

 

 

Forrás: Cultofandroid.com

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Markforged bemutatta új, szimulációs szoftvermegoldását

A kompozit és fém 3D nyomtatókat gyártó Markforged új, szimulációs funkciókat mutatott be, amelyek a nyomtatás előkészítő szoftverbe épülve teszik lehetővé a folyamatos szálerősítéssel nyomtatott kompozitok szilárdságtani méretezését. A szimuláció bárki számára ingyenesen tesztelhető 2023 áprilisáig, utána várhatóan előfizetéses szolgáltatásként vehető majd igénybe.

2022. november 28. 18:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56

A Green Fox Academy a Sandberg Capitallal folytatja nemzetközi expanzióját

2022. október 26. 11:20