Gyengén indul a Facebook Home

Czipperer Dia, 2013. május 13. 15:50

Egy hónappal a Facebook Home debütálása után csupán egymillióan töltötték le az alkalmazást androidos telefonjukra.

A Google Play telepítési adatai szerint elérte az egymilliót azok száma, akik letöltötték a Facebook Home-ot. Ezt a Facebook mobilrészlegének igazgatója jelentette be sajtótájékoztatón, csütörtökön.

 

 

Önmagában az egymilliós letöltés jónak mondható, de nem túl magas szám ez ahhoz képest, hány felhasználó használja jelenleg a közösségi oldalt: csupán a userek ezrede érdeklődik a Home iránt. Tíz nap kellett ahhoz, hogy a letöltések száma elérje a félmilliót, majd kétszer annyi idő az egymillióhoz.

 

Ez a kezdés annak is köszönhető, hogy csupán Androidon érhető el az alkalmazás, és csak bizonyos készülékeken. Ráadásul az ötös értékelési skálán jelenleg két ponton áll a Play áruházban.

 

Most azonban a minimum rendszerkövetelmény már csak Android 4.0 – készüléktől függetlenül, de még továbbra is bonyolult letölteni és aktiválni az alkalmazást, így a jövőben a tervek között szerepel ennek érthetőbbé tétele, valamint a más applikációkkal való együttműködés javítása. Ha ez valóban sikerül, talán a számok is feljebb kúsznak majd. Minden azon múlik, ezek mikor lépnek életbe.

 

Forrás: Mashable.com

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48