Új dizájnnal és még több funkcióval érkezik az Airbnb friss mobilalkalmazása

forrás: Prím Online, 2013. május 14. 13:16

Most minden eddiginél egyszerűbb a szálláskeresés az Airbnb mobilalkalmazásával, melynek Androidra fejlesztett legfrissebb változata már elérhető a Google Play oldalán. A közösségi szálláskereső oldal a világ 192 országának több mint 35 000 városában kínál különleges szálláshelyeket, melyeket az applikáció segítségével bárhol, bármikor, akár az utolsó pillanatban is le lehet foglalni.

Az Airbnb iOS platformon szerzett tapasztalatai szerint a mobilkapcsolat jelentősen megkönnyíti mind a szálláskeresők mind a kínálók dolgát. A cég adatai szerint az iPhone alkalmazást letöltő felhasználók 78%-kal aktívabban használják az oldalt, mint azok, akik nem töltik le készülékükre az applikációt. Tavaly szeptemberben az oldal forgalmának körülbelül negyedét mobiltelefonról generálták. Ezért döntött úgy a vállalat, hogy a Google platformját használók számára új összetevőkkel bővíti az alkalmazást, az idei nyaralási szezonban így még egyszerűbb lesz az utazni vágyók és a vendéglátók dolga.


Az Airbnb mobil applikáció legnagyobb előnye, hogy használatának köszönhetően nem jelent problémát, ha valaki idegen helyen szállás nélkül marad, hiszen percek alatt találhat egyet a környéken éppen szabad Airbnb lakások között. Az app a frissítésben új dizájnt is kapott, így mostantól még jobb élményt nyújt a szálláslehetőségek közötti keresgélés.


A szálláskeresők mellett a vendéglátók dolgát is megkönnyíti az alkalmazás. Az új funkcióknak köszönhetően a lakástulajdonosok ugyanis közvetlenül az applikáción keresztül dönthetnek a hozzájuk bejelentkező vendégek fogadásáról. Akár okostelefonjukról is elérhetik lakásuk foglalási naptárát, így nincs szükségük laptopra a lakás kiadásával kapcsolatos teendők irányításához. Továbbá a turisták és vendéglátók közötti kapcsolattartást az is könnyíti, hogy az alkalmazás új verziója azonnali értesítést küld a telefonra.

 

Az applikáció legfrissebb verziója itt érhető el: http://bit.ly/RZVw9Z
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59