Változások a Play Store Android verziójában

Czipperer Dia, 2013. május 15. 09:59

A Google frissíti a Play áruház Android változatát: a 4.1.6-os verzió új külsőt kap, és számos fejlesztést is végrehajtanak a programon.

A legjelentősebb vizuális változások az új, színes otthoni gombok (alkalmazások, játékok, filmek, zenék, könyvek és magazinok). Az alkalmazások oldalt is frissítették, csakúgy, mint a kedvenceket, amely lista nézetről kártya stílusra váltott, és a különféle appok már három oszlopban helyezkednek el (lásd a jobb oldali képen).

 

 

A kisebb változások a funkcionalitást érintik. Új gombok jelentek meg: „open” és „uninstall” néven, vagyis megnyitás és eltávolítás. Egy érdekes változás is tapasztalható. Az „Update” gomb „Update all”-ra változott, vagyis mindent frissít, és akkor is ez jelenik meg, ha csak egy alkalmazást kell frissíteni. 

 

 

A Google arra figyelmeztet, hogy a frissítés valóban nagy változásokat érint, így hosszadalmas művelet lesz. Erre egy felugró ablak szintén figyelmeztet (lásd a fenti képen), valamint arra is, hogy a telepítéshez Wi-Fi kapcsolatra van szükség. Letöltés innen

 

Forrás: Mashable.com, Androidpolice.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56