Megújult a Flickr

Czipperer Dia, 2013. május 22. 11:21

Miután a Yahoo felvásárolta a Tumblrt, kiadott egy nagyobb frissítést a Flickrhez is. Többek között átalakult a felület, valamint 1 terrabyte ingyen tárhelyet is biztosítanak a felhasználóknak.

A Yahoo mostani frissítésével az egyetlen olyan szolgáltatóvá vált, aki ekkora tárhelyet kínál ingyenesen felhasználóinak. Ezzel akár 500 ezer képet is tárolhatnak egy felületen.

 

A felület is jelentősen megváltozott. Sokkal vizuálisabbá vált, a fő hangsúly a képekre került át. Az elrendezés is megváltozott, valamint kevesebb lett a szöveges rész. Így összhatás szempontjából kellemes élményt nyújt.

 

 

Minden képhez tartozik egy megosztás gomb is, amellyel kedvenc közösségi oldalaikon is közzétehetik fotóikat. Emellett diavetítés funkcióval is bővült a paletta, amellyel a képek sokkal látványosabban, teljes képernyőn jelennek meg.

 

És nem csak az asztali változat kapott frissítéseket, az androidos alkalmazás is átalakult. Az új verzió lényegében az iOS kiadásokhoz alkalmazkodik. Itt is a képközpontú felhasználói felület dominál. Eltűnt a vakító fehér háttér, helyette képek jelennek meg.

 

 

Marissa Mayer, a Yahoo vezérigazgatója elmondta, hogy azt szeretnék a Flickrt újra fantasztikussá varázsolni.

 

Forrás. Techspot.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A fényezőkabinokban dől el a járműjavító műhelyek sorsa

Olyan időket élünk, amikor a vállalkozások működésének egyik legfontosabb alapja a rugalmas alkalmazkodás. Mégpedig akár egyik napról a másikra. Nem kivétel ez alól a fényezési szektor sem, ahol az újabb és újabb nehézségek immár évek óta gyors egymásutánban követik egymást, fellélegzésre sem hagyva időt. Minden korábbinál szükségesebbé vált a költségek racionalizálása és a teljesítmény optimalizálása, nemcsak a profit növelésének, de az ügyfélkör megtartásának érdekében is.

2022. december 1. 20:47

Jövőt idéző válaszok egy gyorsan változó világ kihívásaira: megnyílt a FutureZone3.0

A virtuálisan és fizikailag is megtapasztalható bemutatóterem mellett innovációs- és tudásközpontként működik a hivatalosan tegnap elrajtolt FutureZone3.0 a Magyar Telekom székházában. A T-Systems és a Cisco 12 éves együttműködésének fő célja a legizgalmasabb technológiák megoldás-orientált integrációja egy felhőalapú és a konnektivitásra építő világban.

2022. december 1. 11:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56