UNIT4: Feladatkezelő és üzleti analitikai mobil applikáció

forrás: Prím Online, 2013. május 23. 10:24

A változáskövető üzleti szoftvereket szállító UNIT4 vállalat elérhetővé tette mobil alkalmazás-portfoliójának első két tagját, amelyek helytől független teljesítmény- és feladatmenedzsmentet tesznek lehetővé a Coda Financials és Agresso felhasználók számára.

A Business Analytics Viewer egy új iPad és Android alkalmazás, amely egyszerű rálátást biztosít az üzleti intelligencia adatokra és a vállalati teljesítménymenedzsment alkalmazásokra.

A UNIT4 Business Analytics Apps nevű termékcsoportja gyorsabb, egyszerűbb, kockázatmentes és költséghatékony eszköz a továbbfejlesztett teljesítménymenedzsment megvalósításához. Az új mobil alkalmazás révén a stratégiai célkitűzések realizálását scorecard-ok és akciótervek segítik, a munkatársak földrajzi helytől függetlenül bevonhatók tervezési és költségvetés-készítési folyamatokba, megtekinthetők a különféle pénzügyi riportok, elemezhetők ezek adatai, nyomon követhető az aktuális- és megjósolható a jövőbeli vállalati teljesítmény, a kockázatmenedzsment pedig integrálható a napi szintű teljesítménymenedzsment folyamatokkal.

A másik vadonatúj mobil alkalmazás a Tasks, amely iPhone és iPad eszközökön érhető el. A UNIT4 azon felhasználók számára fejlesztette ki, akik a számlák, megrendelések, beszerzések és egyéb pénzügyi dokumentumok jóváhagyásáért felelnek. Lehetővé teszi, hogy számos műveletet elvégezzenek a beérkező megrendeléseken, számlákon, igényléseken és naplókon, és így az adott jóváhagyási fázisok gyorsan a folyamat következő szakaszába kerüljenek.

Az ügyfelek visszajelzéseit figyelembe véve a UNIT4 mobil alkalmazásai ingyenesen elérhetők a Coda Financials és Agresso rendszerek felhasználói számára az iTunes AppStore vagy a Google Play webáruházakban. További információ az alkalmazásokkal kapcsolatban a http://www.unit4.com/products/mobile-applications linken érhető el, angol nyelven.
 

Kulcsszavak: mobilalkalmazás UNIT4

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Samsung új hőszivattyúval forradalmasítja az otthoni fűtést

A Samsung hivatalosan is bejelentette úttörő kültéri egysége, az EHS Mono R290 hőszivattyú európai piaci bevezetését. Az idei frankfurti ISH szakkiállításon bemutatott, új Eco Heating System (EHS) rendszer újraírja az otthoni fűtés fogalmát a komfortérzetet növelő, alacsony globális felmelegedési potenciálú (GWP) megoldásával. Az eszköz a különböző energiakövetelményeknek való megfelelés érdekében többféle teljesítményváltozatban – 5, 8, 12 és 16 kW-os kivitelben – kapható. Az 5 és a 8 kW-os kültéri egységek magassága mindössze 85 cm, míg a 12 és a 16 kW-os egységeké hozzávetőlegesen 1 méter.

2023. december 9. 15:33

Összefog a Schneider Electric és az acélóriás

A hagyományos acél alapanyagokhoz képest 70 százalékkal kevesebb CO2-kibocsátásával előállított acélt vásárol a Schneider Electric elektromos szekrényeihez és burkolataihoz az ArcelorMittaltól. A 2025-ig tartó fenntarthatósági programja keretében a Schneider Electric 50 százalékra növeli a környezetkímélőbb alapanyagok arányát termékeiben. 

2023. december 9. 13:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27