A HTC One megérkezett a Telenorhoz

forrás: Prím Online, 2013. május 23. 14:54

Május 24-től kapható a Telenornál a HTC One, amely akár már 0 forintért megvásárolható a társaság tavaszi akciója keretében. A továbbfejlesztett hangszóróknak, a tűéles képeket készítő UltraPixel kameratechnológiának és a kezdőlapon egyénileg szerkeszthető hírfolyamnak köszönhetően az egyik legtöbb újdonsággal rendelkező okostelefon.

A tajvani gyártó legújabb csúcskészüléke több forradalmi multimédia-újítással is szolgál. A Boomsound funkció beépített erősítőjének, valamint a két sztereó hangszórónak köszönhetően a telefon kitűnő felhasználói élményt biztosít a zenerajongóknak, hogy torzításmentesen, akár a barátokkal együtt is élvezhessék kedvenc számaikat, például a Deezer több mint 20 milliós zenei kínálatából. A HTC One-on debütáló UltraPixel kamerának köszönhetően még gyenge fényviszonyok mellett is tökéletesen tiszta és éles, full HD felvételek készíthetők. Új távlatokat nyit a mobilos fényképezésben a Zoe funkció megjelenése, melynek segítségével három másodperc alatt húsz fénykép rögzíthető, és akár zenei aláfestéssel ellátott sorozattá is összefűzhetők.A multimédia funkciók mellett a gyártó egyedi Android felülete, a Sense is megújult. A letisztult 5.0-ás verziónak köszönhetően még egyszerűbbé válik a programok kezelése, a Blinkfeed kezdőlap pedig egy egyedi hírfolyammá szerkeszti a felhasználó közösségimédia-üzeneteit, naptárbejegyzéseit és más, tetszőleges forrásból származó híreket. A készülék sokoldalúságát mutatja, hogy a beépített infraportnak köszönhetően akár TV-távirányítóként is használható.  

A HTC-től már megszokott módon a legújabb csúcsmobil nemcsak funkcióiban, de külső megjelenésében is megfelel a legmagasabb szintű elvárásoknak. A megbonthatatlan alumínium készülékváz és a lekerekített formák révén a mindössze 143 grammos készülék tökéletesen belesimul a kézbe. A HTC One erejét a négymagos Qualcomm Snapdragon adja, amely az egyik legerősebb okostelefon processzor.

A HTC One ezüst színben 2013. május 24-től már 0 forintért megvásárolható a Telenor üzleteiben meghatározott tarifacsomaggal, kétéves tarifamegtartás mellett. További információk és készülékárak a Telenor oldalán érhetők el.

 

A készülék jellemzői:

 

  • Operációs rendszer: Android 4.1.2
  • Kijelző: 4,7 hüvelyk, 1080 x 1920 pixel
  • Processzor: Qualcomm Snapdragon 600, négymagos, 1,7 GHz
  • Memória: 32GB
  • Kamera: fő kamera 4,1 MP, másodlagos kamera 2,1 MP
  • Akkumulátor: 2300 mAh

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48