A Ricoh folytatja piacvezető pozíciójának építését

forrás: Prím Online, 2013. május 27. 09:29

A Ricoh továbbra is globális piacvezető – áll a főbb elemző vállalatok 2012-es multifunkcionális berendezések piacára vonatkozó jelentésében. A Quocirca legfrissebb elemzése szerint is globális piacvezető a Ricoh, mely felmérés a “Managed Print Services (MPS) Landscape, 2013” címmel jelent meg. A jelentés szerint “a Ricoh jelentős üzleti értéket képvisel a nagyvállalatok multifunkcionális berendezésekkel való ellátásával.”

 

Az angliai székhelyű Quocirca úgy jellemzi a piacvezetőket, mint akiket "megkülönböztet erősségük és széleskörű globális jelenlétük, valamint priorizálják erőfeszítéseiket és befektetéseiket annak érdekében, hogy nyerni tudjanak ezen a szoros versenyt diktáló piacon." A jelentés megvizsgálja a multifunkcionális berendezések versenyképes területeit, és megvitatja a piac főbb hajtóerőit és trendjeit, amelyek meghatározzák az MPS jövőbeni helyzetét.

 

Miközben sok MPS ajánlat szorosan az eszközökre és a nyomtatás menedzselésére fókuszál, a Ricoh multifunkcionális berendezéseit a Ricoh Managed Document Services (Ricoh menedzselt dokumentum-szolgáltatások) részeként szállítja. A Ricoh menedzselt dokumentum-szolgáltatása holisztikus, öt-szakaszos adaptív modellt alkalmaz.

 

Ez a megközelítés egy egyedülálló és összetett MDS megoldást jelent minden ügyfél számára. Egy olyan megoldást, amely az összes üzleti információs területet figyelembe veszi, beleértve a bejövő (beszerzés), feldolgozás (munkafolyamat) és kimeneti (forgalmazás) szakaszait akár papír alapú, akár elektronikus a munkavégzés. A Ricoh segíti az iWorker munkatársak támogatását — akár az irodában, akár mobil vagy virtuális formában — a megfelelő információval a megfelelő időben a megfelelő formában, kitűzve célul az optimális üzleti döntések elérését.

 

Egyre több szervezet dolgozik a teljesítmények javításán az információk digitalizálásával, az akadálytalan munkafolyamatokkal, valamint a megfelelő információk sokkal gyorsabb továbbításával a megfelelő emberekhez, a megfelelő időben. A Ricoh menedzselt dokumentum-szolgáltatásaival elősegíti a konkrét célok elérését az innovatív, egyénre szabott megoldásokon keresztül, amik magukban foglalják az emberek, a folyamatok és a technológia gondos felügyeletét.

 

A Quocirca jelentésén kívül a Gartner a Ricoh-t a "vezető négyek" közé sorolta az éves Magic Quadrant: Managed Print Services Worldwide jelentésében, és a világ legjobb három cége közé sorolta a 2012-es Competitive Landscape: Managed Print Services, Worldwide kategóriában. A Ricoh-t szintén vezető helyre sorolták a The Forrester Wave: Managed Print Services, Q2 2012 jelentésben.

 

A Forrester a lehető legmagasabb pontot adta a Ricoh-nak a menedzselt dokumentum-szolgáltatások (MDS) programjának a "technology and solution ownership", az "enterprise print support", és az MPS market experience" kategóriákban. Az IDC MarketScape: Worldwide Managed Print Services 2011 Hardcopy Vendor Analysit a Ricoh-t vezető helyre sorolta a menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS) területén.

 

A Ricoh menedzselt dokumentum-szolgáltatásairól, a keretszállításokról illetve a szolgáltatások portfóliójáról további információ itt található.

 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Dyntell lett a régió leggyorsabban fejlődő magyar technológiai cége

A 18 ország 50 vállalkozását tartalmazó Deloitte Technology Fast 50 versenyen az előkelő hatodik helyet szerezte meg a debreceni székhelyű Dyntell, amely üzleti szoftver fejlesztőjeként egy év alatt 2537 százalékos növekedést ért el. 

2019. október 22. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37
online sportfogadás