A Google és a Microsoft együtt fejleszt

Czipperer Dia, 2013. május 27. 15:07

Közösen dolgozik egy frissített YouTube alkalmazáson a két cégóriás, melynek köszönhetően a Windows Phone-osok sem lesznek kizárva a videónézésből.

A YouTube alkalmazásaiban is elindította hirdetéseket iOS és Android platformon, ám Windows Phone-on nem jelentek meg. A Google válaszul egy levélben jelezte a Microsoft felé, hogy megszűnteti és leállítja az alkalmazást, ha nem tesz valamit.

 

Ezután a Microsoft nyilvánosan elmondta, hogy boldog lenne, ha YouTube alkalmazásuk következő verziójában már a hirdetések is megjelenhetnének, de nem rendelkezik azokkal a technikai eszközökkel, amelyekkel a Google.

 

Ennek eredményeként dolgozik együtt jelenleg a két cég: együtt frissítik a Windows Phone YouTube alkalmazást. A következő hetekben már megjelenhet az új applikáció, amely felváltja a korábbit: a Windows Phone Store-ban is felváltja a korábbi verziót.

 

Ami jelenleg elérhető, az nem a legfrissebb változat, ugyanis a Google kérte őket, hogy legkésőbb május 22-éig távolítsák el az alkalmazást, helyette egy korábbi változat került fel, amely szintén nem támogatja a hirdetéseket.

 

Forrás: Mashable.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ügyfélszolgálati technológia fejlesztése a kkv-kat is versenyhelyzetbe hozhatja

Itthon is elindította felhőszolgáltatását az Avaya.  A nagyvállalatok közül már Magyarországon is sokan áthelyezték üzleti kommunikációjukat a felhőbe, de most a hazai kis- és középvállalkozásokat is versenyhelyzetbe hozhatja a világ egyik legnépszerűbb ügyfélkommunikációs felhője. Az online értékesítésben ugyanis már nem az ár az egyetlen tényező, legalább ilyen fontos szerepe van az ügyfélkiszolgálás minőségének is.

2021. október 15. 19:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20