A Google és a Microsoft együtt fejleszt

Czipperer Dia, 2013. május 27. 15:07

Közösen dolgozik egy frissített YouTube alkalmazáson a két cégóriás, melynek köszönhetően a Windows Phone-osok sem lesznek kizárva a videónézésből.

A YouTube alkalmazásaiban is elindította hirdetéseket iOS és Android platformon, ám Windows Phone-on nem jelentek meg. A Google válaszul egy levélben jelezte a Microsoft felé, hogy megszűnteti és leállítja az alkalmazást, ha nem tesz valamit.

 

Ezután a Microsoft nyilvánosan elmondta, hogy boldog lenne, ha YouTube alkalmazásuk következő verziójában már a hirdetések is megjelenhetnének, de nem rendelkezik azokkal a technikai eszközökkel, amelyekkel a Google.

 

Ennek eredményeként dolgozik együtt jelenleg a két cég: együtt frissítik a Windows Phone YouTube alkalmazást. A következő hetekben már megjelenhet az új applikáció, amely felváltja a korábbit: a Windows Phone Store-ban is felváltja a korábbi verziót.

 

Ami jelenleg elérhető, az nem a legfrissebb változat, ugyanis a Google kérte őket, hogy legkésőbb május 22-éig távolítsák el az alkalmazást, helyette egy korábbi változat került fel, amely szintén nem támogatja a hirdetéseket.

 

Forrás: Mashable.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okoseszközzel erősít a DACHSER

Egész Európában, így Magyarországon is új eszközök kísérik mostantól a DACHSER szállítmányait, az új  kézi szkennerek – SAM (Short distance Assistance Mobile) - segítségével jelentős mértékben csökkent a logisztikai cég papírfelhasználása, egyszerűbb és gyorsabb lett a szállítások mindennapi adminisztrációja, követése. A jövőben az eszközök online összeköttetésben lesznek a tervezőprogramokkal, amelyek valós forgalmi adatok alapján és nyitva tartási idők figyelembe vételével egy algoritmus segítségével tervezik majd meg az útvonalakat.   

2021. december 2. 13:46

A MATE és a KITE Zrt. közösen dolgozik a magyar agrárium modernizálásán

Kölcsönös előnyökön alapuló együttműködési megállapodást kötött a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE), valamint Magyarország piacvezető mezőgazdasági integrátora, a nádudvari központú KITE Zrt. A megállapodás elsősorban a gyakorlati képzési lehetőségek fejlesztése és a modern agrárdigitalizációs megoldások elterjesztése területén teremti meg a két szervezet közötti együttműködés lehetőségét.

2021. december 2. 12:20

Digitalizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország

Másfél év alatt modernizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország. Az évente 9-11 ezer tonnányi, tizenhét országot – közte hazánkat is – ellátó, élelmiszeripari segédanyagokat gyártó vállalat meglévő gyártósorait digitalizálja jánossomorjai üzemében. 

2021. december 2. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59