Szimbiózis ember és gép között

forrás: Prím Online, 2013. május 28. 12:25

Pretty Lights és az LG együttműködése révén a gyártó 21:9-es képarányú UltraWide IPS monitora látható a zenész „Around The Block” című videoklipjében, amelyet az Around the Block című számhoz készítettek. 

Az LG Electronics (LG) is közreműködött Pretty Lights (Derek Vincent Smith, a hip-hop előadó) videoklipjének megalkotásában, melyet az Around the Block című új dalához készítettek. A videóban látható LG 21:9-es képarányú UltraWide IPS monitorok mozivásznat idéző, széles kijelzőjükkel és párhuzamos feladatvégzési képességeikkel tökéletesen kiegészítik Smith zenei elképzeléseit és a keverés folyamatát.

 

„Nagyon elégedettek vagyunk DJ Pretty Lights videoklipjével, mert remekül bemutatja az egyedülálló képaránnyal rendelkező monitorunk párhuzamos feladatvégzési képességeit – nyilatkozta Il-geun Kwon, az LG Electronics informatikai üzletágának alelnöke. – A zeneszerzők, hangmérnökök és producerek igényeihez tökéletesen illeszkedő UltraWide monitor hatalmas kijelzőfelületén elférnek egymás mellett a vágóeszközök, a multimédiafájlok, a keverőszoftver és egy böngészőprogram is.”

 

Az Around the Block című videoklip alapötlete nem más, mint a szimbiózis ember és gép, jelen esetben Smith és az UltraWide monitorok között, hiszen Smith művészi elképzelései az LG UltraWide monitorainak kijelzőin kelnek életre. A tágas kijelzőterülettel és továbbfejlesztett párhuzamos feladatvégzési funkciókkal rendelkező monitorok tökéletesen kiegészítik Smith egyedi, kísérletező zenei- és videókészítési munkáját. 

 

„Az LG fantasztikus IPS monitort készített, melynek képességeit olyan helyzetben mutathattuk meg, amelybe a nézőink is könnyen beleélhetik magukat – nyilatkozta Kevin McKeon, a Strawberryfrog kreatív igazgatója. – Pretty Lights a zenevilág egyik kiválósága, és úgy éreztük, leginkább azzal tudjuk átadni üzenetünket, ha a felhasználók látják, ő hogyan szerez zenét és végez sok más feladatot is a monitoron.”

 

Párhuzamos feladatkezelés a kreatív zenei törekvésekért

 

Az UltraWide monitor kiváló eszköz olyan digitális környezet kialakításához, amely segíti a zenészeket munkájuk tökéletesítésében és kreatív elképzeléseik megvalósításában. A monitor 29 hüvelykes (73,7 cm), 21:9 arányú képernyőjén számos program használható egyszerre, ami megkönnyíti a keverés, a vágás és az alkotás folyamatát. A 4-Screen Split funkcióval a kijelző kényelmesen négy részre osztható, és ezek pár kattintással különböző módokon elrendezhetőek.

 

 

A Dual Link-up funkció emellett a mai digitális technológiában jártas művészek eszközkezelési igényeit is kielégíti, ugyanis lehetővé teszi, hogy a felhasználó egyszerre két különböző készüléket – például egy keverőpultot és egy hangrögzítő eszközt – csatlakoztasson a monitorhoz. A Dual Link-up ötletesen fokozza a hatékonyságot, segítve az alkotói folyamat zavartalanságát.

 

Az Around the Block című dal az „A Color Map of the Sun” című albumon lesz hallható. A Pretty Lights-rajongók a hivatalos weboldalon már most előrendelhetik a dalt CD-n, bakelitlemezen, illetve digitális formában.

 

Kulcsszavak: LG videó monitor

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56