Acer Windows 8 alapú Haswell processzoros táblagép

Széll Zoltán, 2013. május 29. 17:01

Az Acer kész az új 11,6 hüvelykes táblagép bevezetésére, amely az Intel jövő héten bejelentésre kerülő Haswell mikroprocesszorára épül és a Microsoft Windows 8 operációs rendszer felügyelete alatt fut.

Várható, hogy a jövő héten és az azt követő hetekben sok PC gyártó vezet be Intel Haswell processzor alapú noteszgépeket, ultrabookokat és táblagépeket. Az Acer egy kisebb – 8 hüvelykes – táblagép bevezetését is tervezi, amely a Windows RT operációs rendszert használja, de a nagyobb táblagépben a Windows 8 Pro operációs rendszer hangolja össze a gép működését.

 Az új Haswell alapú eszköznek már ismert néhány műszaki adata is. Ezek szerint Az Iconia táblagép 11,6 hüvelykes, 2560 x 1440 képpont felbontású LCD képernyőt, Intel Core i3 (Haswell) processzort, 4GB RAM memóriát, 64GB SSD tárat, memóriakártya csatlakozót és 8 megapixeles kamerát tartalmaz.

A gép piaci megjelenésének pontos dátuma ma még nem ismert, ezért az ára sem, amelyet a gyártó a szállítás megkezdésekor hoz nyilvánosságra.

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Vatikánt védő testőrség Samsung Knox Suite-tal bővíti biztonsági arzenálját

Róma szívébe elzarándokolni nem csak a hívők számára rendkívüli élmény, a Vatikánt és nevezetességeit egy átlagos napon 25.000 turista látogatja meg. A világ legkisebb, mindössze 0,44 km2 területű államát és annak vezetőjét elit katonai alakulat őrzi, a Svájci Gárda már 1506 óta védelmezi a mindenkori pápát és az Apostoli Palotát. A testőrség a reneszánsz óta folyamatosan megújulva alkalmazkodik a kihívásokhoz, veszélyekhez és a technológiai fejlődéshez, hogy a modern korban is sikerrel lássa el a feladatát. A Svájci Gárda a Samsung Knox Suite-tal egészítette ki arzenálját, hogy a digitális fenyegetéseket is a leghatékonyabban háríthassák el.

2023. március 30. 17:41

A Lenovo Yoga laptopjainak legújabb generációja az inspirációtól az önkifejezésig segíti a kreatív alkotókat

A hibrid világban való alkotás, fogyasztás és együttműködés most egyszerűbbé vált a Lenovo legújabb generációs Windows 11 Yoga laptopjaival, amelyek lenyűgöző teljesítményt, hihetetlen sokoldalúságot és egyszerű mobilitást biztosítanak elegáns és hordozható kivitelben.

2023. március 29. 21:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08