Hiánypótló mezőgazdasági blogot indított a Magro.hu

forrás: Prím Online, 2013. június 3. 09:47

Hiánypótló mezőgazdasági blogot indított a Magro.hu, az online mezőgazdasági kereskedés szakértője. A blog célja, hogy a gazdákat és kereskedőket segítse a jó kereskedésben, piaci árakat közöljön, nyomon kövesse az árfolyammozgásokat, pályázati lehetőségeket és szakértői véleményeket tegyen közzé.

Árelemzéseket, piaci trendeket, pályázati lehetőségeket, szakértői véleményeket olvashatnak a gazdák és a kereskedők azon az új mezőgazdasági blogon, amely a mai napon kezdte el tartalomszolgáltatását. A MagroBlog (http://magroblog.magro.hu) szorosan kapcsolódik a Magro.hu online mezőgazdasági piactérhez, amelyen nagy tételben adnak és vesznek a gazdák mezőgazdasági terményeket és haszonállatokat.

„Az induló MagroBloggal - szakmai segítséget szeretnénk adni a kereskedéshez a mezőgazdasági szereplőknek. Úgy látjuk, hogy a gazdákat és a kereskedőket a legjobban a hasznos, mindennapi információk, a terményárak, és a mögöttük megbújó részletek érdeklik. A MagroBlog a hírportálok aktuálpolitikai témáitól eltérően a jó kereskedést segíti majd elő, ezért is adtuk neki ezt az alcímet: MagroBlog, gazdáknak a jó kereskedéshez” - mondta Bóné Tímea, a Magro.hu tulajdonosa.

Németh István, a Magro.hu ügyvezetője pedig hangsúlyozta: „A jövőben szeretnénk az oldal tartalmát tovább mélyíteni, és egy komoly tudásbázist kidolgozni rajta, amit a gazdák együtt kezelnek a piactérrel. Célunk, hogy a piactér köré épülő szolgáltatásokkal az online értékesítés teljes vertikumát lefedjük. Elégedettek pedig akkor leszünk, ha intenzívebb verseny alakul ki a mezőgazdasági szereplők között, a mezőgazdasági kereskedés átláthatóbb lesz, és ehhez mi is hozzájárulhatunk a munkánkkal.”
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Klímabarát kismegszakítókat dob piacra a Schneider Electric

A Schneider Electric piacra dobja első, újrahasznosított műanyagot tartalmazó kismegszakítóit a Resi9 termékcsalád részeként. Az új termékek több mint 50 százalékban újrahasznosított műanyagból készülnek, gyártásuk során pedig a korábbi modellekhez képest 14 százalékkal alacsonyabb a CO2-kibocsátás.

2023. március 23. 11:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48