Felhasználóbarát ügyfélalkalmazások a HP-től

forrás: Prím Online, 2013. június 3. 10:24

A HP új alkalmazástranszformációs megoldásaival a szervezetek gazdag felhasználói élményt kínálhatnak, melynek köszönhetően - tetszőleges eszközön keresztül, bárhol és bármikor - új ügyfeleket, választókat vagy dolgozókat szerezhetnek, illetve elkötelezetté tehetik és megtarthatják őket.

Napjainkban a szervezetek világ felé mutatott arca jelentős mértékben alkalmazásokból áll. A hagyományos alkalmazások a vállalati működés alapját képezik, nem arra készültek, hogy egyszerű és könnyen kezelhető kapcsolattartási felületet biztosítsanak az ügyfelek, illetve a dolgozók számára.

 

A HP megbízásából nemrég végzett globális kutatásból kiderült, hogy a marketing vezérigazgató-helyettesek (CMO) közel 70%-a a mobil alkalmazásokat is beveti az ügyfelek elköteleződésének erősítésére. A megkérdezett CMO-k 80%-a ugyanakkor azt is elmondta, hogy az ügyfélhűség kivívásához és az ügyfelek megtartásához felhasználóbarátabb ügyféloldali alkalmazásokra van szükség.

 

A vállalatoknak azonban mindössze 31%-a rendelkezik a felhasználói élmény területén jártas alkalmazásfejlesztő csapattal házon belül. Ez azt jelenti, hogy a cégek túlnyomó többségének külső szakértőt kell bevonnia az innovatív, minőségi ügyféloldali alkalmazások kifejlesztéséhez.

 

A felhasználói élmény,  a felhő és az alkalmazásmodernizáció metszéspontjában

Alkalmazásstratégiája jegyében a HP olyan egyszerűsített architektúra szállítására törekszik, amelynek segítségével a szervezetek a hagyományos és a felhőalapú környezetekkel egyszerűen integrálható, innovatív és könnyen kezelhető alkalmazásokat hozhatnak létre. Ennek eredményeként az ügyfelek mérsékelhetik a fejlesztési költségeket, rövidebb időn belül piacra léphetnek alkalmazásaikkal, javíthatják az ügyfélelégedettséget és új innovációs és bevételi forrásokhoz juthatnak hozzá.

 

Értékteremtés az ügyfeleknél

A HP továbbfejlesztett felhasználóiélmény-tervező szolgáltatásaival – HP User Experience Design Services – az ügyfelek olyan vonzó alkalmazásokat tervezhetnek, fejleszthetnek és állíthatnak üzembe, amelyek használata egyszerű és könnyen elsajátítható a külső és belső felhasználók számára.

 

A HP felhasználói élményre szakosodott csapata a megbízó szervezettel és ügyfeleivel közösen azonosítja az alkalmazásportfólió „elköteleződési pontjait”. Az így szerzett ismeretek birtokában a csapat megtervezi az alkalmazásokat és gyorsan prototípust készít belőlük az elköteleződés erősítésére.

 

Garantált alkalmazásteljesímtény

A HP Anywhere szoftverplatform új jellemzőivel a fejlesztők és a szervezetek olyan könnyen kezelhető vállalati mobil alkalmazásokat tervezhetnek, építhetnek és teríthetnek, amelyek biztonságosan integrálhatók a backend rendszerekkel és a saját eszközök munkacélú használatát (BYOD) is támogatják.

 

Emellett az újonnan létrehozott HP Anywhere Feljesztői Zónában hozzáférhetővé válnak a HP szoftverfejlesztő csomagjai (SDK-it), demói és alkalmazásfejlesztési „receptkönyvei”. Az így szerzett tudás segítségével a fejlesztők felgyorsíthatják a vállalati mobil alkalmazások tervezését.

 

A HP olyan új megoldásokat is bemutatott, amelyek láthatóbbá teszik a mobil eszközökön futó alkalmazások teljesítményét. Az ügyfelek így gyorsabban azonosíthatják és oldhatják meg a potenciális problémákat – fenntartva ezzel az üzleti szolgáltatások kiváló minőségét.

 

Az új megoldások:

 

· HP Real User Monitoring (RUM) 9.22 szoftver az Android platformon futó mobil alkalmazások nyújtotta felhasználói élmény figyeléséhez

· HP Performance Anywhere szolgáltatásként nyújtott szoftver (SaaS) a mobil alkalmazások és a vezeték nélküli hálózatok teljesítményének és rendelkezésre állásának figyeléséhez.

 

A HP új alkalmazástranszformációs megoldásairól további információk a Modernapps oldalán találhatók.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás