Új Toshiba Satellite C-sorozatú laptopok többféle összeállításban

forrás: Prím Online, 2013. június 4. 12:26

A Toshiba bejelentette legújabb, kiváló ár-érték arányú, új, Satellite C-sorozatú laptopjait, melyek számos különböző kialakításban készülnek. Néhány modellt 15,6”-es (39,6 cm) érintőképernyővel is elláttak. Az új, szemet gyönyörködtető megjelenésű sorozat modelljeit általános felhasználásra, azaz a legfontosabb, mindennapos számítógépes feladatok ellátására tervezték. Az új Satellite C-sorozatú notebookok az európai boltokban 2013 második negyedévétől kaphatók.

Széles választék mindennapos használatra


“A mindennapos használatra tervezett, kiváló minőségű, megbízható és megfizethető árú, új, Satellite C-sorozatú laptopok számos csatlakozási lehetőséggel, egyes modellek pedig tízujjas érintőképernyővel rendelkeznek” – mondta Leskó László, a Toshiba magyarországi vezetője. “Nagy örömünkre szolgál, hogy ezek a laptopok– ahogy az idei évben megjelenő más modelljeink is - már a Toshiba új, prémium kialakításának megfelelően készültek” – tette hozzá Leskó László.


A dizájn legkiemelkedőbb elemei a lekerekített sarkok, körkörösen világító bekapcsoló gomb, valamint a kijelző alatt, a bal oldalon található logó. Az új C-sorozat számos különböző színben és eltérően textúrázott felülettel érhető el. A C50, C50D, C50t, C50Dt, C70 és C70D modellek matt fekete, csíkosan textúrázott burkolattal készülnek. A C55, C55D és C55t, valamint a C75 és C75D modellek számos csillogó, modern, stílusos színben kaphatók. A szigetes kialakítású billentyűzet könnyű gépelést tesz lehetővé. A Satellite C-sorozat kétféle kivitelben érhető el. A 15,6”-es (39,6 cm) modelleket és 17,3”-es (43,9 cm) notebookok egy részét HD felbontású kijelzővel látták el, a 17,3”-es (43,9 cm) változatok között HD+ felbontású is található, ezeken számos szoftver használata egyszerűbb, a videózás pedig nagyobb élményt nyújt. 

Interaktív felhasználás – érintőképernyős megoldások


A texturált mintás fekete Satellite C50t-t és az ezüstszínű C55t és C55Dt notebookokat a Toshiba érintőképernyővel látta el, mely funkció eddig csak a prémium kategóriás laptopokban volt elérhető. Segítségével a felhasználók maradéktalanul kihasználhatják a legtöbb modellre előtelepített, interaktív Windows 8 operációs rendszer előnyeit.


A tízujjas, vékony keretes érintőképernyőn ujjainkkal görgethetjük a weboldalakat és dokumentumokat, a menükben koppintással vagy húzással navigálhatunk, a képen megjelenő elemeket húzással rendezhetjük át, illetve csippentéssel és nyújtással nagyíthatjuk azokat.


Az új Satellite C-sorozatú számítógépek mindegyikét hétköznapi feladatok ellátására tervezték, amelybe egyaránt beletartozik az egyszerű irodai alkalmazások használata, a digitális kommunikáció, az internetezés, valamint a multimédiás tartalmak megtekintése is. HD filmeket nézhetünk, online zenét hallgathatunk, egyszerű játékokat játszhatunk otthon és akár út közben is.

Kulcsszavak: laptop notebook Toshiba

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az új Legion laptopok a teljesítményt és a hordozhatóságot ötvözik

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

2023. március 24. 16:43

Vadonatúj LOQ gaming laptopokat és torony PC-ket mutatott be a Lenovo

A játékok nem kizárólag csúcskategóriás számítógépeken élvezhetők. Erre bizonyíték a Lenovo újonnan bejelentett termékcsaládja, a LOQ (lock), amely a kezdő játékosokat támogatja a játékok és virtuális világok felfedezésében és abban, hogy valódi közösségekhez csatlakozzanak, olyan játékeszközökkel, amelyek számos funkcióval rendelkeznek, mégsem jelentenek megterhelő kiadást.  

2023. március 24. 15:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48