Toshiba – Satellite S notebookok fejlett multimédiás képességekkel

forrás: Prím Online, 2013. június 7. 08:03

A Toshiba Europe GmbH bemutatta legújabb, Satellite S-sorozatú, nagy teljesítményű, alumínium burkolatú és jégkék színű notebookjait, melyeket izgalmas multimédiás funkciókkal látott el.

Szórakoztató funkciók garmadája

 

“A Toshiba Satellite S-sorozatú notebookjai számos változatban készülnek” – mondta Leskó László, a Toshiba magyarországi vezetője. “Az S50, S50D, S50t és S50Dt típusú modelleket a gyorsabb feldolgozás érdekében Intel HD vagy NVIDIA grafikus egységgel láttuk el. Az alacsony fogyasztású ULV processzorok használata mindössze 24 mm vastag kialakítást tesz lehetővé, ugyanakkor a kiváló multimédiás teljesítmény érdekében az S70, S70D, S70t és S70Dt modelleket nagy teljesítményű CPU-kal látták el. Az érintőképernyővel felszerelt változatokon pedig maradéktalanul kihasználhatók a Windows 8 operációs rendszer funkciói.” – tette hozzá.

Satellite S50
 

Az érintőképernyő segítségével a notebookok kezelése egyszerűvé és kényelmessé válik, akár egy táblagép vagy okostelefon használata. Minden modellt kiváló multimédiás funkciókkal láttak el. Ilyen a beépített Onkyo sztereó hangszóró és a DTS Studio Sound hangrendszer is, melyekkel a zenehallgatás igazi élménnyé válik. A kiváló képminőséget a Full HD szélesvásznú, ledes háttérvilágítással rendelkező kijelző és a választható Blu-ray Disc meghajtó garantálják. Az optikai meghajtó nélküli változat még nagyobb hordozhatóságot biztosít.

 

Több feladat futtatása egyszerre? Nem probléma!

 

A sokoldalú multimédiás képességekkel rendelkező Satellite S-sorozatú notebookokat számos kapcsolódási lehetőséggel látták el. A szokásos megoldások mellett az egyik USB 3.0-s portot Sleep-and-Charge funkcióval is felszerelték, ami lehetővé teszi mobil eszközök töltését a készülék alvó vagy kikapcsolt állapotában is. Az Intel CPU-val ellátott modellek támogatják továbbá a Wi-Fi által tanúsított Miracast funkciót is. Ez a technológiai szabvány lehetővé teszi, hogy mobil eszközünkről (telefonról notebookra, vagy notebookunkról az arra alkalmas tévékészülékre) vezetékek használata nélkül multimédiás tartalmakat továbbítsunk, így azokat egy nagy kijelzőn is megtekinthetjük barátainkkal vagy családi körben.

 

Satellite S70

A Satellite S-sorozatú notebookon több feladat egyidejű futtatása sem okoz gondot. A választható hibrid meghajtónak – mely egy 1 TB-s kapacitású merevlemez és egy 8 GB-os SSD ötvözete - köszönhetően az alkalmazások rendkívül gyorsan elindulnak. A Satellite S-sorozatú modellek mindegyikére előtelepített Toshiba Split Screen segédprogram automatikusan elosztja a szélesvásznú képernyőt a futó alkalmazások ablakai között, így a több futó program egyidejű kezelése sem okoz problémát.

Kulcsszavak: Toshiba notebook

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az új Legion laptopok a teljesítményt és a hordozhatóságot ötvözik

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

2023. március 24. 16:43

Vadonatúj LOQ gaming laptopokat és torony PC-ket mutatott be a Lenovo

A játékok nem kizárólag csúcskategóriás számítógépeken élvezhetők. Erre bizonyíték a Lenovo újonnan bejelentett termékcsaládja, a LOQ (lock), amely a kezdő játékosokat támogatja a játékok és virtuális világok felfedezésében és abban, hogy valódi közösségekhez csatlakozzanak, olyan játékeszközökkel, amelyek számos funkcióval rendelkeznek, mégsem jelentenek megterhelő kiadást.  

2023. március 24. 15:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48