Toshiba Satellite P-sorozat – multimédia a javából

forrás: Prím Online, 2013. június 10. 12:29

A Toshiba Europe GmbH bejelentette legújabb Satellite P-sorozatú notebookjait. Az új modellek azok számára készültek, akiknek egyaránt fontosak a legújabb technikák, a kiváló teljesítmény, valamint a lebilincselő multimédiás alkalmazások is. 

Az első laptopok Ultra HD támogatással

 

“Az új P-sorozat válasz a felhasználók multimédiás képességek iránt egyre növekvő igényeire” – mondta Leskó László, a Toshiba magyarországi vezetője. A Satellite P modelleket a jövőbeni fejlesztésekre is felkészítették: számos változat HDMI kimenete az Ultra HD (UHD) felbontású adatátvitelt is támogatja. Ez a funkció a számítógépen lejátszott filmet úgy konvertálja, hogy az egy UHD-képes tévén, például a nemrég bejelentett Toshiba L9-es sorozatú modelleken, kiváló minőségben jelenjék meg. A nagy teljesítményű processzoroknak, valamint a dedikált videokártyáknak köszönhetően az igazán lelkes játékosok a legújabb, UHD-ben fejlesztett játékokat a Full HD-nél négyszer nagyobb felbontásban, eredeti minőségben élvezhetik. Továbbá (az erre alkalmas tévékészüléken) a notebookon tárolt UHD felbontású videók és fotók is lélegzetelállító élményt nyújtanak.

Satellite P50
 

Szálcsiszolt alumínium burkolat

 

A Satellite P-sorozat számítógépei a Toshiba új termékdizájn koncepciója alapján készültek, melynek meghatározó jegyei a lekerekített sarkok, valamint a körkörösen világító bekapcsoló gomb. Az P50t változatot tízujjas, keret nélküli érintőképernyővel látták el.

Satellite P50t

 

A beépített nagyméretű érintőlap a Windows 8 menürendszerében az érintőképernyő használata nélkül is kényelmes vezérlést biztosít. A notebookok prémium minőségét az attraktív, szálcsiszolt, a fedlapon króm díszítő elemekkel ellátott alumínium burkolat is kiemeli. A szigetes elrendezésű, keret nélküli, ledes háttérvilágítású billentyűzet kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kényelmes munkát biztosít.

 

Kiváló hangminőség

 

A laptopok kiváló hangminőségét a négy darab beépített harman kardon prémium sztereó hangszóró és a DTS Studio Sound hangzásjavító funkció biztosítja. A Toshiba Sleep-and-Music segítségével a laptop kikapcsolt állapotában is kiváló minőségben hallgathatjuk a csatlakoztatott, külső lejátszón tárolt zenéinket. Az előre telepített Toshiba Split Screen segédprogram az aktív alkalmazások ablakait rendezi el automatikusan a kijelzőn, így azokat egyszerűbben használhatjuk.

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A biztonságos internet napja: valós félelem a lehallgatás és az adathalászat

„Főszerepben a biztonság!” – ez is lehetne a jelszava a következő egy hétnek. Január 28-a az adatvédelem nemzetközi napja, míg február 7-e a biztonságos internet napja. Hogy miért van szükség ezekre? Az Unicef adatai szerint minden nap több, mint 175.000 gyerek megy fel az internetre életében először. Ahogy a határok egyre jobban elmosódnak az online és az offline világ között, egyre nagyobb feladat, hogy törekedjünk a biztonságra.

2023. február 3. 12:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46