Toshiba Satellite P-sorozat – multimédia a javából

forrás: Prím Online, 2013. június 10. 12:29

A Toshiba Europe GmbH bejelentette legújabb Satellite P-sorozatú notebookjait. Az új modellek azok számára készültek, akiknek egyaránt fontosak a legújabb technikák, a kiváló teljesítmény, valamint a lebilincselő multimédiás alkalmazások is. 

Az első laptopok Ultra HD támogatással

 

“Az új P-sorozat válasz a felhasználók multimédiás képességek iránt egyre növekvő igényeire” – mondta Leskó László, a Toshiba magyarországi vezetője. A Satellite P modelleket a jövőbeni fejlesztésekre is felkészítették: számos változat HDMI kimenete az Ultra HD (UHD) felbontású adatátvitelt is támogatja. Ez a funkció a számítógépen lejátszott filmet úgy konvertálja, hogy az egy UHD-képes tévén, például a nemrég bejelentett Toshiba L9-es sorozatú modelleken, kiváló minőségben jelenjék meg. A nagy teljesítményű processzoroknak, valamint a dedikált videokártyáknak köszönhetően az igazán lelkes játékosok a legújabb, UHD-ben fejlesztett játékokat a Full HD-nél négyszer nagyobb felbontásban, eredeti minőségben élvezhetik. Továbbá (az erre alkalmas tévékészüléken) a notebookon tárolt UHD felbontású videók és fotók is lélegzetelállító élményt nyújtanak.

Satellite P50
 

Szálcsiszolt alumínium burkolat

 

A Satellite P-sorozat számítógépei a Toshiba új termékdizájn koncepciója alapján készültek, melynek meghatározó jegyei a lekerekített sarkok, valamint a körkörösen világító bekapcsoló gomb. Az P50t változatot tízujjas, keret nélküli érintőképernyővel látták el.

Satellite P50t

 

A beépített nagyméretű érintőlap a Windows 8 menürendszerében az érintőképernyő használata nélkül is kényelmes vezérlést biztosít. A notebookok prémium minőségét az attraktív, szálcsiszolt, a fedlapon króm díszítő elemekkel ellátott alumínium burkolat is kiemeli. A szigetes elrendezésű, keret nélküli, ledes háttérvilágítású billentyűzet kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kényelmes munkát biztosít.

 

Kiváló hangminőség

 

A laptopok kiváló hangminőségét a négy darab beépített harman kardon prémium sztereó hangszóró és a DTS Studio Sound hangzásjavító funkció biztosítja. A Toshiba Sleep-and-Music segítségével a laptop kikapcsolt állapotában is kiváló minőségben hallgathatjuk a csatlakoztatott, külső lejátszón tárolt zenéinket. Az előre telepített Toshiba Split Screen segédprogram az aktív alkalmazások ablakait rendezi el automatikusan a kijelzőn, így azokat egyszerűbben használhatjuk.

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az új Legion laptopok a teljesítményt és a hordozhatóságot ötvözik

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

2023. március 24. 16:43

Vadonatúj LOQ gaming laptopokat és torony PC-ket mutatott be a Lenovo

A játékok nem kizárólag csúcskategóriás számítógépeken élvezhetők. Erre bizonyíték a Lenovo újonnan bejelentett termékcsaládja, a LOQ (lock), amely a kezdő játékosokat támogatja a játékok és virtuális világok felfedezésében és abban, hogy valódi közösségekhez csatlakozzanak, olyan játékeszközökkel, amelyek számos funkcióval rendelkeznek, mégsem jelentenek megterhelő kiadást.  

2023. március 24. 15:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48