PlayStation 4 mustra

Czipperer Dia, 2013. június 11. 22:06

Ahogy már írtunk róla, tegnap hivatalosan is lehullt a lepel a PS4-ről. A Sony üdvöskéjét a Los Angeles-i Electronic Entertainment Expon (E3) ismerhette meg a nagyközönség. Nézzük meg közelebbről is az új modellt!

A PS4 kialakításánál a legfontosabb szempont volt, hogy könnyű és igazán kecses legyen. Emellett a lineáris vonalak mégis egyszerű megjelenést kölcsönöznek a készüléknek, ugyanakkor modernné varázsolják. Az élményt tovább fokozza, hogy miközben használjuk, kéken világít a készülék a felső részen található jelzőfénynek köszönhetően. A „Jet Black” matt és fényes árnyalat pedig még jobban dob a megjelenésén.

 

A designnál maradva, ami újdonság elődjeihez képest, hogy a ház hátul kicsit döntött. Ez a játékosok kényelmét szolgálja, hiszen a lemez behelyezése sokkal kényelmesebb ezáltal, és még a kábeleket is el lehet rejteni.

 

Az, hogy ez kinek jön be és kinek nem, mindenki döntse el maga. Az előzetes kritikák szerint nem túl szép a konzol megjelenése, de szerencsére nem kinézet az, amitől jobb, mint elődei.

 

Mit kapunk hozzá?

 

Nos, a Sony nem szűkmarkú ebben a tekintetben, ugyanis egy vezeték nélküli Dualshock 4 kontroller és a PlayStation Camera is társul kiegészítőként hozzá szintén Jet Black színben.

 

Dualschock 4

 

A játékokról már nem is beszélve. Ahogy már szó volt róla, több játék is érkezik a készülékre. A SCE Worldwide Studios összesen 30 játékkal készül, és mivel platformra fejlesztők száma 126-ról 505-re emelkedett, a jövőben 110 játék bővíti majd a szoftverkínálatot különböző fejlesztők és kiadók együttműködésével.

 

Az érkező játékok között van például a Destiny (Bungie az Activision Publisherrel együttműködve), a Diablo III (Blizzard Entertainment), a Kingdom Hearts III és a Final Fantasy XV (Square Enix), az Assassin’s Creed IV (Black Flag), a Watch_Dogs (Ubisoft Entertainment), az NBA 2K14 (2K Sports), a The Elder Scrolls Online (Bethesda Games Studios), valamint a Mad Max  (Warner Bros).

 

A Sony várható újdonságai között szerepel a Killzone: Shadow Fall, a Knack, az inFAMOUS: SeconSon, a #DRIVECLUB és a The Order 1886. A PS4 érkezésétől számított egy éven belül a 30 játékból 20 elérhető lesz.

 

Bővebben a készülékről, a vezeték nélküli kontrollerről és a kameráról: Technikai specifikációk - PlayStation 4, Dualschock 4, Kamera.pdf

Kulcsszavak: E3 játék Sony PlayStation

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Thermaltake bemutatja a Matcha Green termékcsaládot

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

2023. december 2. 17:50

Az AGON by AOC két új 34 hüvelykes ultraszéles gaming modellt mutat be

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT tartozék márkája – büszkén mutatja be két új 34 hüvelykes (86 cm) gaming monitorát az ultraszéles monitorok rajongóinak: az AOC GAMING CU34G2XE/BK-t és a gyorsabb, nagyteljesítményű testvérét, a CU34G2XP/BK-t. Ezeket a monitorokat úgy tervezték, hogy kiszélesítsék a magával ragadó játék eddigi határait és kiemelkedő értéket is nyújtsanak. Mind a CU34G2XE/BK, mind a CU34G2XP/BK megfizethető műszaki mérnöki látvány, amely a játékosoknak panorámikus játékteret és magas teljesítmény-paramétereket kínál.

2023. december 2. 14:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04