Új felhőszolgáltatási termékcsalád NetIQ alapokon

forrás: Prím Online, 2013. június 13. 08:53

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy az informatikai szolgáltatásokat nyújtó Tieto vállalat a NetIQ megoldását választotta felhőalapú adatközponti szolgáltatásainak alapjául. A NetIQ Cloud Managert alkalmazó platform révén a Tieto olyan, mindenre kiterjedő, rugalmas és gyors felhőszolgáltatási portfóliót kínál, amely képes megfelelni a folyamatosan növekvő észak-európai ügyfélbázis egyedi elvárásainak.

A NetIQ Cloud Manager megkönnyíti az infrastruktúra-szolgáltatások kezelését a szolgáltatók és ügyfeleik számára egyaránt. Emellett az összes jelentősebb virtualizációs technológiát támogatja, és lehetővé teszi, hogy a felhőalapú környezetek webes felületen vagy okostelefonon keresztül is könnyedén ellenőrizhetők legyenek.


A Tieto Cloud Server felhőalapú platform létrehozásához a Tieto a NetIQ Cloud Manager technológiát választotta, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kapacitás, tárhely, szolgáltatási szint és egyéb, üzleti szempontból fontos követelmények alapján előre összeállított felhőszolgáltatási csomagok közül válasszanak. A szolgáltatáscsomagok közös jellemzője a fogyasztásalapú árképzés, amelynek köszönhetően az üzleti felhasználók előre tervezhetik költségeiket, illetve méretezhetik és felügyelhetik az üzleti igényeikre szabott megoldást. Mivel a Tieto felhőalapú szolgáltatásai akadálymentesen integrálhatók az ügyfelek meglévő hálózataiba, az ügyfelek valóban dinamikus informatikai szolgáltatásban részesülnek nyilvános, magán és hibrid infrastruktúrák esetében egyaránt.

A Tieto Cloud Services segítségével az ügyfelek anélkül végezhetik el a szerverkapacitás kiosztását, hogy további hardverekre kellene költeniük, vagy új embereket kellene felvenniük. A munkafolyamatok és az informatikai szolgáltatások sablonjai egyszerűen konfigurálhatók az ügyfelek belső folyamatainak megfelelően, így az egyes informatikai és üzleti szolgáltatások gyorsan kioszthatók és méretezhetők, miközben a költségek átláthatók maradnak.

További információ a Tieto Cloud Server platformról a http://www.tieto.com/what-we-offer/cloud-services/cloud-server weboldalon, a NetIQ Cloud Manager megoldásról pedig a https://www.netiq.com/products/cloud-manager/ weboldalon található.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar IT-fejlesztéssel elemzik az afrikai és ázsiai gyerekek kézmosási szokásait

A vezető hazai big data cég, a Starschema intelligens adatelemző rendszerét használja a seattle-i székhelyű Splash, amely világszerte közel félmillió, mélyszegénységben élő gyermek számára biztosít tiszta ivóvizet és tisztálkodási lehetőséget. Az amerikai non-profit szervezet a budapesti csapat megoldása révén kap pontos képet arról, hogy tevékenysége milyen hatást gyakorol a gyermekek higiéniai szokásaira, általános egészségi állapotára és az iskolai hiányzásokra.

2019. szeptember 17. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás