mydlink Radio –Ingyenes zenei alkalmazás iPhone-ra és Androidra

forrás: Prím Online, 2013. június 16. 10:36

A D-Link Magyarország június 13-án elindította zenei stream szolgáltatását, a mydlink Radio-t. A mydlink Radio egy kizárólag D-Link Cloud tulajdonosok számára elérhető online rádiócsatorna, mely a felhasználó tevékenységének figyelembevételével, reklámok nélkül keveri több mint egymillió zeneszámból álló gyűjteményét. A mydlink Radio a D-Link Cloud vásárlók számára ingyenes.

A D-Link pontosan egy évvel ezelőtt mutatta be okosfelhő szolgáltatásokkal felvértezett Cloud router, NAS és IP kamera termékcsaládját. Az okostelefonnal rendelkező vásárlók számára már eddig is ingyenes távfelügyeleti és távoli médiaelérési szolgáltatásokat nyújtottak a D-Link Cloud termékek, de a gyártó itt nem áll meg, még több szolgáltatással szeretné megőrizni vevőit. Ehhez a kulcsot a zenében találta meg.

mydlink Radio - Zenei stream alkalmazás a Te stílusodra


A mydlink Radio egy okostelefonokra fejlesztett rádió, melyet bárki ingyen letölthet az App Store-ból vagy a Google Play áruházból. Kereshetünk előadókra, vagy választhatunk egy mood-ot is. A hazai igényekre fókuszálva az egymillió feletti zeneszám között számos magyar előadó, a mood-ok között a magyar alternatív vonulat is megtalálható.


Az éppen lejátszott dal lájkolható, így a jövőben többször kerül be az aktuális lejátszási listába. De antipátiánkat is jelezhetjük, hogy legközelebb ne jöjjön elő az adott szám.


Facebook oldalunkkal összekapcsolva az alkalmazás figyeli közösségi médiahasználatunkat, és ezt is felhasználja a lejátszási listák összeállításánál. Természetesen ez az opció le is tiltható, sőt, indításkor kikapcsolt állapotban van!


Hogyan használható a teljes verzió


A mydlink Radio kizárólag D-Link Cloud klubtagok számára érhető el. Ehhez elég felmutatni egy D-Link Cloud terméket vagy ha még nincs, vásárolni egyet. A személyes kóddal 6 hónapig teljesen ingyen hallgathatók kedvenc dalaink és előadóink reklámok nélkül.


A mydlink Radio használatáról minden információ megtalálható a D-Link oldalán (http://www.dlink.com/hu/hu/home-solutions/cloud/mydlink-radio-specific) és a mydlink Radio Facebook oldalán: www.fb.com/mydlinkRadio.
 

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sikeresen átköltöztek a DIGIMobil ügyfelei a Vodafone hálózatára

2023. június 1-től a DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 ügyfelei a Vodafone Magyarország belföldi mobilhálózatát használják, így az előfizetők jelentősen nagyobb, csaknem országos lefedettséget élvezhetnek – mindehhez a DIGI 2023. december 31-ig garantálja a korábbi előfizetésekben szereplő kedvező, 4 forint/perces tarifát. Az érintett ügyfeleknek nem kell kicserélniük SIM-kártyájukat az új hálózatra való átálláshoz, azonban az adatroaming bekapcsolására, illetve egyes készülékeken a manuális hálózatválasztásra is szükség lehet.

2023. június 8. 17:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39