A Vine válasza az Instagram videókra

Czipperer Dia, 2013. június 20. 14:49

A Twitter nagy riválisa, a Facebook valószínűleg – ahogy írtunk is róla – Instagram videótámogatással újít a jövőben. A Vine válasza is megvan erre a lépésre.

A CNET szerint a Vine teljesen átgyúrja mobilalkalmazását, új dizájnt és funkciókat kap majd. Tegnap az alapítók (Dom Fotman, Rus Yusupov) az alkalmazáson keresztül mutatták be, mi várható majd. Úgy tűnik, érkeznek majd a teljes képernyős videók.

 

 

Az új Vine arra is lehetőséget teremt, hogy régi videótöredékeinket is elmentsük, kiragadjunk belőle részeket, nem csak a mostani pillanatokat csíphetjük el.

 

 

 

Nem meglepő, hogy a Facebook terve után egy nappal jelennek meg ezek a kedvcsináló videók, mivel nem árulnak el túl sokat, inkább csak felvillantanak részeket, igazán felcsigázzák a felhasználókat.

 

Forrás: CNET.com

 

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HP a V4 Future Sports Festivalon mutatja be legújabb OMEN gaming eszközeit

 A HP az OMEN termékek széles kínálatát mutatja be szeptember 21-én és 22-én a V4 Future Sports Festivalon. A kilátogató játékosok megismerhetik az OMEN 15 és OMEN X 17 laptopokat, amelyek a Tempest hűtési technológiának köszönhetően kiemelkedő teljesítményre képesek és az új OMEN Desktop asztali gépet, amely minden elemében játékosoknak készült. A vállalat emellett olyan kiegészítőket mutat be, mint például az OMEN Photon vezeték nélküli egér, amely könnyedén személyre szabható és Proaktív Vezeték nélküli Technológiájával 0,2 ms-os válaszidőre képes. A HP ezek mellett bemutatja a játékosoknak OMEN kijelzőit is, köztük a 32 colos vagy 27 colos monitorait NVIDIA® G-SYNC® technológiával. 

2019. szeptember 19. 14:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás