Megjelent az Imgur első mobilalkalmazása

Czipperer Dia, 2013. június 25. 14:03

A népszerű képmegosztó platform, az Imgur bejelentette első mobilalkalmazását. Az Androidra optimalizált applikáció segítségével útközben, mobileszközünkről is nézhetünk, feltölthetünk, megoszthatunk és kommentelhetünk képeket.

Eddig az alkalmazás csak beta verzióban futott, hétfőn azonban minden felhasználó számára elérhetővé vált. A cég alapítója és vezérigazgatója, Alan Schaaf azt nyilatkozta, hogy örülnek annak, hogy egy olyan mobilmegoldást tudnak nyújtani az „Imgurianoknak” (Imgur userek), amivel növelik a felhasználói élményt.

 

 

 

Ennek már itt is volt az ideje, ugyanis a szolgáltatás mobilon való használata 2011. január óta 30%-kal nőtt. Így mostantól bárhonnan bármikor hozzáférhetünk az Imgurhoz, sőt, akár közvetlenül telefonunkról is tölthetünk fel képeket.

 

Az alkalmazás letölthető a Google Play Store-ból.

 

Forrás: Techspot.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt a Microsoft MI-alapú virtuális asszisztense

Épp most lépünk be a mesterséges intelligencia által meghatározott korszakba – egy olyan új világba, amelyben alapvetően változik meg a technológiához való viszonyunk, és az is, hogy milyen előnyöket kínál számunkra a technológia. 

2023. szeptember 24. 15:52

Erre nem számítottunk – megtorpant az online kiskereskedelem

Az idei II. negyedévben mind értékben, mind a vásárlások számában visszaesett az online boltokban bankkártyával fizetett tranzakciók száma az év első három hónapjához képest. Ennek ellenére minden 5. bankkártyával itthon fizetett forintot webshopokban költünk el – derül ki a BiztosDöntés.hu összeállításából.

2023. szeptember 24. 13:20

Kontakt jelnyelvi tolmácsszolgáltatás a Telekomnál

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

2023. szeptember 24. 11:44

MI-vel teszi hatékonyabbá és fenntarthatóbbá a cégek működését a Schneider Electric

Mesterséges intelligencia (MI) megoldással egészíti ki EcoStruxure Resource Advisor megoldását a Schneider Electric, a lépésnek köszönhetően a vállalati döntéshozók még gyorsabban férhetnek hozzá a cégük energiafelhasználási és fenntarthatósági adataihoz. Az új rendszer zártkörű béta tesztje szeptemberben indul és várhatóan az év végén, illetve 2024 elején lesz szélesebb körben is elérhető.

2023. szeptember 24. 10:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59