A Samsung lehúzza a rolót az asztali gépek piacán

Czipperer Dia, 2013. június 25. 14:16

Nem túl nyereséges a dél-koreai techóriás az asztali gépek piacán, ezért úgy döntöttek, nem fektetnek több energiát ezek gyártásába.

Hétfőn jelentette be a Samsung, hogy nem gyártanak több asztali PC-t, és ezentúl figyelmüket a hordozható eszközöknek szentelik. A Samsung hivatalosan is megerősítette nézeteit arról, hogy a kereslet a hagyományos asztali gépek iránt egyre csökken Koreában.

 

A Samsung tisztán látja a jövőbeli trendeket, és saját bőrén is tapasztalta, hogy az asztali számítógépek már nem hoznak nyereséget számukra. Talán sok cégnek még merész lépés, de a Samsung háza táján a táblagépek, a hibridek és az all-in-one PC-k kerülnek majd fókuszba ezután.

 

Forrás: Koreatimes

Kulcsszavak: Samsung PC piac nyereség

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Irodát nyit Budapesten az Amazon Web Services

Az Amazon Web Services 2023. június 5-én nyitja meg az első budapesti irodáját, ami része az AWS folyamatos közép-kelet-európai bővülésének a növekvő számú régiós ügyfelek, partnerek kiszolgálásához. Az új magyarországi központ révén a munkatársak még több támogatást adhatnak az AWS felhőszolgáltatásaira való átálláshoz a különböző méretű magyarországi szervezetek, köztük induló vállalkozások, startup-ok, vállalatok, valamint a közszféra szervezetei számára.

2023. június 5. 14:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39