A Samsung lehúzza a rolót az asztali gépek piacán

Czipperer Dia, 2013. június 25. 14:16

Nem túl nyereséges a dél-koreai techóriás az asztali gépek piacán, ezért úgy döntöttek, nem fektetnek több energiát ezek gyártásába.

Hétfőn jelentette be a Samsung, hogy nem gyártanak több asztali PC-t, és ezentúl figyelmüket a hordozható eszközöknek szentelik. A Samsung hivatalosan is megerősítette nézeteit arról, hogy a kereslet a hagyományos asztali gépek iránt egyre csökken Koreában.

 

A Samsung tisztán látja a jövőbeli trendeket, és saját bőrén is tapasztalta, hogy az asztali számítógépek már nem hoznak nyereséget számukra. Talán sok cégnek még merész lépés, de a Samsung háza táján a táblagépek, a hibridek és az all-in-one PC-k kerülnek majd fókuszba ezután.

 

Forrás: Koreatimes

Kulcsszavak: Samsung PC piac nyereség

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új üzleti stratégiai vezető a CETIN Csoportnál

Új üzleti stratégiai vezérigazgató-helyettest nevezett ki a CETIN Csoport, a közép- és kelet-európai régió vezető távközlési infrastruktúra-üzemeltetője. Khalid Husseini április 1-jétől tölti be a pozíciót.

2023. március 31. 14:20

A Huawei nyújtotta be a legtöbb szabadalmat Európában tavaly

Ismét a Huawei tette a legtöbb szabadalmi bejelentést az Európai Szabadalmi Hivatal 2022-es szabadalmi indexe szerint. A vállalat immár negyedik alkalommal, harmadik egymást követő évben foglalja el az európai szabadalmi ranglista első helyét. A Huawei tavaly 4505 nemzetközi találmányt nyújtott be bejegyzésre, közel harminc százalékkal megelőzve a második helyezettet. 

2023. március 31. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08