Új VAIO Fit notebook: Elképesztő hang- és képminőség a zene és a filmek szerelmeseinek - saját stúdióval

forrás: Prím Online, 2013. június 26. 09:08

A Sony legújabb fejlesztései egyesültek az új VAIO Fit és VAIO Fit E notebookokban. Az elegáns megjelenésű, egyérintéses NFC technológiával felszerelt gépek szupergyors meghajtót, full HD érintőképernyőt, HD minőségű beépített webkamerát vagy akár egy előre installált hang- és filmstúdiót is rejtenek.

A Sony legújabb notebook szériáját a letisztult formavilág, az egyszerű kezelhetőség és az erőteljes hangzás jellemzi. A 15 colos (39,5 cm) érintőképernyővel elérhető VAIO Fit és a 14 és 15 colos VAIO Fit E modellek tervezésekor az audiovizuális élmény maximalizálása kapta a főszerepet. Ennek köszönhetően az új notebookokba olyan Sony technológiák is belekerültek, mint a széles spektrumú, tiszta hangzásért felelős ClearAudio+ mód, a kiemelkedően hosszú üzemidőt biztosító NVIDIA Optimus technológia vagy a díjnyertes Exmor R CMOS képszenzor, amely még gyenge fényviszonyok mellett is éles HD minőségű fényképek készítését teszi lehetővé.

VAIO® Fit 14E és 15E – vékony és nagyot szól

Egyszerű kezelhetőséget, a funkciók gyors elérését és prémium hangzást ígér a 14 és 15 colos VAIO Fit E-sorozat. Az élőzene élményéhez két nagyméretű, beépített hangfal járul hozzá, amelyet a VAIO Fit 15E mélysugárzója ütős basszussal egészít ki.

VAIO® Fit 15 – laza és erős


Az új VAIO Fit 15 esetében a vizuális élmény már a külső jegyekben megmutatkozik. Impozáns megjelenését a szálcsiszolt alumíniumborítás, a lekerekített sarkok, a csuklótámasz és a gyémánttal vésett VAIO logó adja, amely tökéletesen kiegészíti belső értékeit. A gyorsabb és nagyobb teljesítményre képes hibrid merevlemezzel felszerelt VAIO® Fit 15 a megszokott idő töredéke alatt tölti be az alkalmazásokat, a VAIO® Fit 15 full HD felbontású kijelzőjének lenyűgöző színvilágával a kép- és videofelvételek valódi multimédiás élménnyé válnak.
A széria különleges kiegészítője az előre installált Sony Imagination Studio™ VAIO® Edition program, amely négy speciális szerkesztőprogram használatát teszi lehetővé: Movie Studio Platinum (videofelvételek szerkesztése), ACID™ Music Studio és Sound Forge™ Audio Studio (hangfelvételek szerkesztése), valamint DVD Architect™ Studio (professzionális DVD-lemezek készítése).

Kiemelkedő alapfelszereltség


Az új VAIO® Fit modellek egyérintéses technológiával (NFC) felszereltek, amelynek köszönhetően az adatátvitel más NFC technológiával felszerelt eszközökkel – vezeték nélküli fejhallgató, televízió, erősítő – egyetlen érintéssel megoldható. A széles spektrumú, tiszta hangzást a ClearAudio+ mód biztosítja, a gyenge fényviszonyok mellett is éles, HD felbontású felvételek a Sony díjnyertes Exmor R CMOS szenzorának köszönhetőek.

A VAIO Fit szériába választható NVIDIA® Optimus™ kiemelkedően hosszú üzemidőt tesz lehetővé. A beépített technológia automatikusan vált a hosszabb üzemidő és a maximális teljesítmény között, és azonnal pluszenergiát biztosít játék, filmnézés és videoszerkesztés esetén. Egyes modellek billentyűzetvilágítással rendelkeznek.

Az új Sony VAIO® Fit készülékek 2013. június végétől lesznek elérhetőek Magyarországon fekete, fehér és ezüstszínben.

Kulcsszavak: notebook Sony

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38