Ouya játékkonzol – olcsó és kelendő

Czipperer Dia, 2013. június 26. 11:31

Nagy siker övezi az Ouya játékkonzolt, amely megjelenése bár kicsit késett a várthoz képest, ám így is nagyon kelendő. Az Amazon készletek már el is fogytak.

Az ár biztos nagyban hozzájárult ahhoz, hogy máris elkapkodták az Amazonról, ugyanis száz dollárért árulják. Az sem vetette vissza népszerűségét, hogy eredetileg június 4-én jelent volna meg a piacon, ám majdnem egy hónapos csúszással tegnap debütált.

 

Már tavaly feltűnt a színen a játékvezérlő a Kickstarteren, ahol a vártnál jóval több támogatást gyűjtöttek össze. Így egy év után már meg is érkezett, kb. 180 játékkal és Android operációs rendszerrel a fedélzetén.

 

 

Hihetetlen, hogy egy nap elég volt neki ahhoz, hogy meghódítsa az Amazont, pedig nem is a legnépszerűbb, hanem inkább olcsó játékok találhatók rajta. Ám a cég azt ígérte, a jövőben bővítik a játékok körét.

 

A hírek szerint nem fogytak ki teljesen a készletek, a GameStop, Target, Game, Best Buy üzletekben még kapható. És bár sem ár, sem felszereltség tekintetében nem tekinthető igaz versenytársnak a nagyokkal szemben, de sokak számára jó alternatíva lehet.

 

Főbb jellemzők:

 

-        NVIDIA Tegra 3 SoC processzor

-        1 GB RAM

-        8G tárhely

-        OnLive játékstream

-        Wi-Fi

-        Bluetooth

-        Ethernet

-        HDMI-csatlakozó

 

Forrás: Engadget.com, Yahoo.com

Kulcsszavak: Amazon konzol játék Ouya

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50