Ouya játékkonzol – olcsó és kelendő

Czipperer Dia, 2013. június 26. 11:31

Nagy siker övezi az Ouya játékkonzolt, amely megjelenése bár kicsit késett a várthoz képest, ám így is nagyon kelendő. Az Amazon készletek már el is fogytak.

Az ár biztos nagyban hozzájárult ahhoz, hogy máris elkapkodták az Amazonról, ugyanis száz dollárért árulják. Az sem vetette vissza népszerűségét, hogy eredetileg június 4-én jelent volna meg a piacon, ám majdnem egy hónapos csúszással tegnap debütált.

 

Már tavaly feltűnt a színen a játékvezérlő a Kickstarteren, ahol a vártnál jóval több támogatást gyűjtöttek össze. Így egy év után már meg is érkezett, kb. 180 játékkal és Android operációs rendszerrel a fedélzetén.

 

 

Hihetetlen, hogy egy nap elég volt neki ahhoz, hogy meghódítsa az Amazont, pedig nem is a legnépszerűbb, hanem inkább olcsó játékok találhatók rajta. Ám a cég azt ígérte, a jövőben bővítik a játékok körét.

 

A hírek szerint nem fogytak ki teljesen a készletek, a GameStop, Target, Game, Best Buy üzletekben még kapható. És bár sem ár, sem felszereltség tekintetében nem tekinthető igaz versenytársnak a nagyokkal szemben, de sokak számára jó alternatíva lehet.

 

Főbb jellemzők:

 

-        NVIDIA Tegra 3 SoC processzor

-        1 GB RAM

-        8G tárhely

-        OnLive játékstream

-        Wi-Fi

-        Bluetooth

-        Ethernet

-        HDMI-csatlakozó

 

Forrás: Engadget.com, Yahoo.com

Kulcsszavak: Amazon konzol játék Ouya

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony bemutatja az új „INZONE” PC-s gaming periféria márkát

A Sony bejelentette az INZONE-t, egy új játékkiegészítő-márkát PC-s játékosok számára, amely élesíti az érzékeket és maximális játékbeli teljesítményt biztosít. Az INZONE monitorok elképesztő, nagy felbontású és dinamikatartományú képpel, a fejhallgatók pedig kiváló hangzással és 360 Spatial Sound for Gaming funkcióval rendelkeznek. 

2022. június 30. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24

Átadták az Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny díjait

2022. június 13. 17:27