Bővült a Dell asztali PC portfóliója – OptiPlex 3011 All-in-One

forrás: Prím Online, 2013. július 1. 09:41

A Dell, a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója bemutatta az OptiPlex 3011 All-in-One PC-t, amely többek között integrált webkamerával, mikrofon- és headset-bemenettel rendelkezik. A számítógéphez vezeték nélküli billentyűzet is csatlakoztatható, a belső és külső USB-portokon kívül pedig két további, könnyen hozzáférhető USB-port is található a gép oldalán.

 

Az OptiPlex 3011 rendkívül könnyen kezelhető, köszönhetően az olyan szabványos felügyeleti megoldásoknak, mint például a Dell KACE szoftver. A modell a Dell Data Protection Encryption szoftvert is támogatja, így az adatok védelme az eszközön és a felhőben is biztosítható. A számítógép a Dell Cloud Desktop szolgáltatásnak – egy új és teljesen integrált, a Dell Wyse WSM szoftverre épülő asztali és alkalmazás-virtualizációs technológiának – köszönhetően képes a felhőalapú megoldások futtatására.

 

A helyi adattárolást nem igénylő Dell Cloud Desktop szolgáltatással az OptiPlex 3011 felhasználói felületét meg lehet osztani több virtuális felhasználó között egy rendkívül biztonságos, központosított felügyelettel és tárolással rendelkező környezetben. Mindezek mellett az OptiPlex 3011 ugyanazt a megjelenést, teljesítményt, működést és funkciókat biztosítja, mint egy hagyományos asztali gép.

 

A kiemelkedően tartós és megbízható All-in-One számítógép minden alkatrészét és rendszereit hosszú évek megterhelő használatát szimulálva tesztelték. A karcsú, helytakarékos modell a VESA-rögzítésnek és vezeték nélküli csatlakozási lehetőségnek köszönhetően segít rendezetten tartani a munkakörnyezetet.

 

A Dell OptiPlex asztali gépeket a környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével tervezték. A gépek csomagolása és az OptiPlex számítógépek műanyag háza újrahasznosítható, ezek mellett pedig a gép számos energiatakarékos megoldást is biztosít.

 

A Dell OptiPlex 3011 már megrendelhető Magyarországon.

Kulcsszavak: all-in-one PC PC Dell

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A lézernyomtatók lecserélésével rengeteg szén-dioxidot takarítanánk meg

Sokakat érint a rezsi változása, magánembereket és cégeket egyaránt. Akár még csak tervekben, akár már konkrét tettekben, de megindult a felkészülés arra, hogy az energiafelhasználással amennyire csak lehet, spóroljunk. Az irodában jelentős megtakarításokat érhetünk el azzal, ha a régi, korszerűtlen berendezéseket, modern változatra cseréljük, különös tekintettel a nyomtatóra, amiről talán nem is gondolnánk, mennyi energiát és ezáltal pénzt nyel el.

2022. augusztus 19. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40