Készülékadomány a Samsungtól a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének

forrás: Prím Online, 2013. július 1. 12:55

Összesen 19 ezer látássérülthöz jut el a Samsung adománya, amely nem más, mint 22 házimozi-rendszer a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének. Ebből a a vidéki tagintézményeknek is jut.

A látássérült emberek elsődleges információhoz jutásának formája a hang. A Samsung által adományozott kiváló hangélményt nyújtó 3D Blu-Ray 3.1 házimozi rendszereket a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége megyei tagegyesületei fogják hasznosítani szabadidős tevékenységeik és egyéb rendezvényeik során. A Samsung hangrendszer különleges hangélményt biztosítva magas minőségű házimozi élményben részesíti a látássérült hallgatókat.

 

 

„Örömünkre szolgál, hogy a Samsung támogatni tudja nagy múltú, közel 100 éve működő érdekvédelmi szervezetünket” – mondta átadáskor Szakály Melinda, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének elnöke.

 

Magyarországi gyártóként a Samsung kiemelt felelősséget érez a magyar társadalom iránt, és igyekszik ott segíteni, ahol a leginkább szükség van rá. Így történt ez 2010-es árvíz esetén, vagy a 2011-es vörösiszap-katasztrófát követően is, tavaly pedig 100 millió forint összértékben adományozott a hazai gyermeksport-szervezetek számára. Emellett platina fokozatú támogatója a Magyar Olimpiai Bizottságnak immár 17 éve.

 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Többmilliárdos beruházást hajt végre, erősíti jelenlétét a Schneider Electric Zalaegerszegen

Összesen több mint 5 milliárd forintnyi beruházási program tervezése zajlik a Schneider Electric zalaegerszegi MG Zala üzemében. Az elképzelések eredményeként jelentős mértékben bővülhet az idén 30. születésnapját ünneplő gyár termelési kapacitása, illetve még inkább fenntartható és energiahatékony lehet a működése. 

2023. május 28. 10:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01