Újdonságok a Google tárházában

Farkas Norman, 2013. július 2. 12:24

Friss hírek szerint már idén bemutatkozhat a keresőóriás új játékkonzolja, médialejátszója és okos karórája is.

A Wall Street Journal adta hírül, hogy a Google három új kütyün dolgozik, melyeket már ebben az évben a nagyközönség elé fog tárni. Ennek főként azok örülhetnek, akik kicsit csalódtak a Google I/O konferencia termésében. 

 

Állítólag egy, az OUYA-hoz hasonló, androidos játékkonzol a trió legérdekesebb darabja, amely kompatibilis lesz a Google I/O-n bemutatott, központosított játék- és tartalomkezelő rendszerrel, a Game Centerrel.

 

Egy médialejátszó is bekerül a portfólióba, melynek képében a Nexus Q utódját ismerhetjük meg. A tavaly bemutatott gömb vegyes fogadtatásban részesült, s néhány hibája miatt gyorsan eltűnt a kínálatból. A Google bizonyára javította a hibákat és egy kicsit hozzá is tett a Q tudásához, így már semmi nem állhat annak útjába, hogy egy sikeres médialejátszóval lépjen piacra.

 

Örömtáncot járhatnak a viselhető kütyük szerelmesei, ugyanis a Wall Street Journal tudni véli, hogy egy okos karóra is érkezik a Google műhelyéből - természetesen az Android színeiben. Egyelőre nincs hír az eszköz tudásáról, de szinte biztosra vehetjük, hogy legalább olyan hasznos lesz, mint a Pebble, az I'm Watch, vagy a nemrég leleplezett Sony SmartWatch 2. Az okosórák piacára egyébként több nagy gyártó is ráugrott az utóbbi időben. Állítólag a Microsoft, az Apple és a Samsung is készül ilyen termékkel.

 

 

[Forrás: Wall Street Journal]

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59