Újdonságok a Google tárházában

Farkas Norman, 2013. július 2. 12:24

Friss hírek szerint már idén bemutatkozhat a keresőóriás új játékkonzolja, médialejátszója és okos karórája is.

A Wall Street Journal adta hírül, hogy a Google három új kütyün dolgozik, melyeket már ebben az évben a nagyközönség elé fog tárni. Ennek főként azok örülhetnek, akik kicsit csalódtak a Google I/O konferencia termésében. 

 

Állítólag egy, az OUYA-hoz hasonló, androidos játékkonzol a trió legérdekesebb darabja, amely kompatibilis lesz a Google I/O-n bemutatott, központosított játék- és tartalomkezelő rendszerrel, a Game Centerrel.

 

Egy médialejátszó is bekerül a portfólióba, melynek képében a Nexus Q utódját ismerhetjük meg. A tavaly bemutatott gömb vegyes fogadtatásban részesült, s néhány hibája miatt gyorsan eltűnt a kínálatból. A Google bizonyára javította a hibákat és egy kicsit hozzá is tett a Q tudásához, így már semmi nem állhat annak útjába, hogy egy sikeres médialejátszóval lépjen piacra.

 

Örömtáncot járhatnak a viselhető kütyük szerelmesei, ugyanis a Wall Street Journal tudni véli, hogy egy okos karóra is érkezik a Google műhelyéből - természetesen az Android színeiben. Egyelőre nincs hír az eszköz tudásáról, de szinte biztosra vehetjük, hogy legalább olyan hasznos lesz, mint a Pebble, az I'm Watch, vagy a nemrég leleplezett Sony SmartWatch 2. Az okosórák piacára egyébként több nagy gyártó is ráugrott az utóbbi időben. Állítólag a Microsoft, az Apple és a Samsung is készül ilyen termékkel.

 

 

[Forrás: Wall Street Journal]

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Dyntell lett a régió leggyorsabban fejlődő magyar technológiai cége

A 18 ország 50 vállalkozását tartalmazó Deloitte Technology Fast 50 versenyen az előkelő hatodik helyet szerezte meg a debreceni székhelyű Dyntell, amely üzleti szoftver fejlesztőjeként egy év alatt 2537 százalékos növekedést ért el. 

2019. október 22. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás