EFOTT számokban

Czipperer Dia, 2013. július 2. 14:55

Szépen megtelt emberekkel az egykori úttörőtábor. Nem kevesebben, mint 88 ezren választották idén Zánkát, hogy belevessék magukat a fesztiválszezonba.

Ahogy korábban is megjósoltuk, volt minden „mi szem szájnak ingere”: sport, koncertek, színház, népzene, Balaton. Bár a víz mindössze 20 fokos volt, többen is belemerészkedtek a tóba, amikor éppen nem a kedvenceiken tomboltak.

 

10 zenés helyszínen tombolhatott a közönség a közel egy hét alatt. A színes zenei paletta „i-jére” a Faithless tette fel a pontot szombaton, és olimpikonjaink is ellátogattak Zánkára. Szinte lehetetlen felsorolni azt a rengeteg programot, ami idén is várta az „efottistákat”.

 

 

Talán nem is baj, hogy idén nem volt akkora kánikula: így szerencsére kevesebb fesztiválozót kellett ellátniuk a mentősöknek. A helyszínen felállított mentős sátorban körülbelül 300-an fordultak meg, nagyrészt kisebb panaszokkal – mint fejfájás, szúnyogcsípés kezelés és társai.

 

Az 5 nap alatt több mint 100 koncert várta a fesztiválozó közönséget, azt hiszem, nem igazán volt olyan vállalkozó szellemű, aki mindegyiken ott lett volna. És akkor a többiről már ne is beszéljünk.

 

 

Ott volt például az Axe katapult, amely még a fesztiváligazgatót, Maszlavér Gábort is megmozgatta. EFOTT-kabalájával együtt ő is katapultált. Reméljük, ettől ihletett kapott a jövő évi fesztiválhelyszínre, amely immáron a 39. lesz.

 

Kulcsszavak: fesztivál EFOTT

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39