Tulajdonosi változás és vezetőváltás a NetLock Kft.-nél

forrás: Prím Online, 2013. július 3. 08:52

A Docler cégcsoport befektetésekkel foglalkozó tagja, a Docler Investments Kft. 2012 elején vásárolt többségi tulajdonrészt az első hazai minősített hitelesítés-szolgáltató vállalatban, a fennmaradó üzletrészre pedig vételi opciót szerzett, amelyet most érvényesített.

2013. júliustól a cég egyik alapítója, Rózsahegyi Zsolt távozik az ügyvezetői posztról, melyet 1996 óta töltött be. Az ügyvezetői feladatokat a NetLocknál 2010 óta dolgozó Molnár Ferenc veszi át. A szinergiák erősítése érdekében az immáron 100%-os Docler cégcsoporttag, a NetLock Kft. a székhelyét is a Docler Irodaházba helyezi át.
 
A Docler továbbra is az innovációt, az internet és mobil-alapú megoldások fejlesztését valamint piaci bevezetését tartja szem előtt a NetLock-kal együttműködve. Ennek keretén belül az a cél, hogy a NetLock további hazai valamint nemzetközi partnerekkel alakítson ki együttműködést, bővítse üzleti portfólióját. 
 
„Stratégiai együttműködésünk már több mint másfél éve tart a Docler cégcsoporttal. A tulajdonosváltást követően várhatóan egyre szorosabbra fűzzük a szálakat, azonban az önállóságunkat továbbra is megőrizzük, tevékenységi területünk, valamint az elektronikus szolgáltatási piacon tervezett növekedési célkitűzéseink nem változnak” – mondta el Molnár Ferenc, a NetLock Kft. új megbízott ügyvezető igazgatója.
 
Molnár Ferenc 2010 óta irányítja a CityPass intelligens kártyarendszer és egyéb NetLock termékek fejlesztését kutatás-fejlesztési osztályvezetőként. A NetLock Kft. új ügyvezetője programozó matematikusi és matematikatanári végzettséggel rendelkezik. Korábban a Bull Magyarországnál dolgozott rendszerintegrációs igazgatóként, azt megelőzően pedig a Freudenberg IT Hungary Kft-nél vezette a szoftverfejlesztési csapatot.
 

Kulcsszavak: NetLock

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Mammutban nyitotta meg második üzletét az eMAG

Offline stratégiáját konzekvensen valósítja meg az eMAG. A piacvezető online kereskedő első, Erzsébet körúti lévő üzlete után egy nagyobb alapterületű bemutatótermet nyitott a budapesti Mammut bevásárlóközpontban. A budai üzletben szeptember 21. és 27. között nyitási akció várja az érdeklődőket. A várhatóan nagy számú érdeklődő miatt a vállalat előzetesen is arra kéri az érdeklődőket, hogy tartsák be a koronavírus-helyzet miatt előírt maszkviselési és távolságtartási előírásokat.

2020. szeptember 22. 10:57

Az IDC MarketScape jelentése vezető vállalatként emelte ki a Check Point Software Technologies-t

A Check Point Software Technologies Ltd., a világszerte élen járó cyber-biztonsági megoldásokat szállító vállalat a vezető iparági szereplők között szerepel az IDC MarketScape mobil fenyegetés-menedzsment software-ek szállítóit felmérő jelentésében (IDC MarketScape: Worldwide Mobile Threat Management Software 2020 Vendor Assessment (doc #US46092220, 2020. szeptember). Stratégiája és teljesítménye alapján a Check Point immáron a harmadik egymást követő évben került be a jelentésben kiemelt megoldás-szállítók közé. 

2020. szeptember 22. 09:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás