Újdonság a Telekomtól – HD csatornák az alapkínálati csomagban

forrás: Prím Online, 2013. július 8. 10:41

Mától a Telekom különböző platformokon nyújtott tévészolgáltatása részeként új Családi+HD díjcsomagot kínál ügyfeleinek, ahol a HD csatornák az alapkínálati csomagban érhetőek el. A magas nézettségű, változatos tematikájú HD csatornákat kínál külön díj nélkül Interaktív TV és Sat TV előfizetők részére. Digitális KábelTV szolgáltatás esetén – eltérő feltételekkel – szintén elérhetőek a HD csatornák az alapkínálati csomagban.

 

A Telekom célja, hogy a tévé-előfizetői széles táborának minőségi tévézést nyújtson az adott háztartások műszaki lehetőségeinek figyelembe vételével. Ezt szem előtt tartva olyan sokszínű, változatos tematikájú televíziós csomagot állított össze, amelyben mindenki megtalálhatja a számára leginkább érdekes csatornát HD minőségben – legyen az közszolgálati, sport, film, életmód, ismeretterjesztő adó.

 

A HD csatornák a hálózati képességeknek és műszaki lehetőségeknek megfelelő képfelbontásban érhetők el, és a Telekom igyekszik a HD élményét minél több háztartásba elvinni, és szinte minden digitális tévé-előfizetője számára, valamennyi technológián HD minőséget biztosítani. Ennek érdekében a fejlesztések eredményeképpen bővítette a HD minőségű adások vételére képes területek számát, így többek között immár az ADSL és a VDSL területeken is elérhetővé vált a magas minőségű tévészolgáltatás.

 

Természetesen a Telekom kínálatában az alapkínálati csomag részeként elérhető HD csomagon túl a magas minőséget garantáló, kedvező konstrukcióban megvásárolható, HD adások vételére alkalmas tévékészülékek is megtalálhatók, hogy a tévézés élménye valóban teljes legyen.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01