Az Apple és a Samsung szomszédok lesznek

Czipperer Dia, 2013. július 11. 12:38

Új irodát épít a Samsung a Szilícium-völgyben, ami nem messze lesz a vetélytárs Apple központjától. Várhatóan két év múlva nyitja meg kapuit az amerikai központ.

A tervek szerit 2015-re készül el az új irodaház, amelynek alapkövét szerdán fektették le. A Samsung kutatási és fejlesztési központja nagyjából kétezer embernek biztosítana munkát, és az NBBJ építésziroda tervezi az épületet. Az épület körülbelül húsz percre található az Apple cupertinói központjától.

 

Az új épületben lesz egy nyilvános tér, ahol kávézó, szabadtéri asztalok is lesznek. A tér kettős funkciójú: a Samsung Exponak is teréül szolgál, itt tudják majd bemutatni az új technológiákat.

 

 

Az épület mediterrán mintára belső körudvaros kialakítású lesz, ahol a zöld övezet található. A belső terekben is számos növény kap majd helyet, hiszen az alapkoncepció része a szó szoros értelemben vett zöld irodaház építése. Az irodaház tízemeletes lesz, és egy nyolcszintes parkoló tartozik majd hozzá.

 

Forrás: Technobuffalo.com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Összeolvadnak az adesso magyarországi egységei

A nemzetközi képviselettel rendelkező IT-szolgáltató adesso Group megerősíti magyarországi pozícióját hazánkban működő leányvállalatainak összeolvasztásával. Az adesso orange Kft. és az adesso Hungary Software Kft. tevékenységeinek közös üzleti szervezetbe való egyesítésével a vállalat célja, hogy ügyfeleinek teljeskörű támogatást nyújtson az informatikai létesítmények SAP S/4HANA-ra és a felhőalapú technológiákra történő átállásában.

2023. március 31. 17:28

Új üzleti stratégiai vezető a CETIN Csoportnál

Új üzleti stratégiai vezérigazgató-helyettest nevezett ki a CETIN Csoport, a közép- és kelet-európai régió vezető távközlési infrastruktúra-üzemeltetője. Khalid Husseini április 1-jétől tölti be a pozíciót.

2023. március 31. 14:20

A Huawei nyújtotta be a legtöbb szabadalmat Európában tavaly

Ismét a Huawei tette a legtöbb szabadalmi bejelentést az Európai Szabadalmi Hivatal 2022-es szabadalmi indexe szerint. A vállalat immár negyedik alkalommal, harmadik egymást követő évben foglalja el az európai szabadalmi ranglista első helyét. A Huawei tavaly 4505 nemzetközi találmányt nyújtott be bejegyzésre, közel harminc százalékkal megelőzve a második helyezettet. 

2023. március 31. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08