Az Apple és a Samsung szomszédok lesznek

Czipperer Dia, 2013. július 11. 12:38

Új irodát épít a Samsung a Szilícium-völgyben, ami nem messze lesz a vetélytárs Apple központjától. Várhatóan két év múlva nyitja meg kapuit az amerikai központ.

A tervek szerit 2015-re készül el az új irodaház, amelynek alapkövét szerdán fektették le. A Samsung kutatási és fejlesztési központja nagyjából kétezer embernek biztosítana munkát, és az NBBJ építésziroda tervezi az épületet. Az épület körülbelül húsz percre található az Apple cupertinói központjától.

 

Az új épületben lesz egy nyilvános tér, ahol kávézó, szabadtéri asztalok is lesznek. A tér kettős funkciójú: a Samsung Exponak is teréül szolgál, itt tudják majd bemutatni az új technológiákat.

 

 

Az épület mediterrán mintára belső körudvaros kialakítású lesz, ahol a zöld övezet található. A belső terekben is számos növény kap majd helyet, hiszen az alapkoncepció része a szó szoros értelemben vett zöld irodaház építése. Az irodaház tízemeletes lesz, és egy nyolcszintes parkoló tartozik majd hozzá.

 

Forrás: Technobuffalo.com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

MagyarBrands díjat kapott a K&H

Kiemelkedő elismerésben részesült a K&H a legsikeresebb márkákat tizenkét éve díjazó MagyarBrands programban. A szakmai zsűri döntése szerint a K&H a “Kiváló Fogyasztói Márka” kategóriában nyerte el a MagyarBrands díjat.

2021. november 30. 19:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59