Microsoft Dynamics CRM 2013, a személyes üzlet varázsa

forrás: Prím Online, 2013. július 17. 11:32

A Microsoft Dynamics CRM online és telepített verzióban egyaránt elérhető rendszer teljesen új élményt nyújt az értékesítés, marketing és ügyfélkapcsolati oldalon dolgozóknak is. Az új verzió számos különböző eszközön elérhető lesz, a felhasználók pedig gyorsabb és folyékonyabb munkafolyamatot fognak látni, amelyben minden, a munkához fontos információt megtalálnak, így könnyebben beleláthatnak az ügyfelek igényeibe. A Microsoft Dyanimcs CRM következő verziójának megjelenése 2013 őszére várható.

A Microsoft Dynamics CRM egyéb tulajdonságok mellett a továbbfejlesztett közösségi alkalmazások használatára is lehetőséget nyújt


·         Csatlakozási lehetőség a MarketingPilothoz

A Microsoft marketing-automatizálási megoldása termékek, büdzsék és források menedzselését, marketingkampányok kivitelezését és mérését teszi lehetővé, amelyek segítségével kiegyensúlyozott ügyfélélmény nyújtható a digitális és közösségi csatornákon. Emellett hozzájárul ahhoz, hogy a vállalkozások megismerjék ügyfeleik digitális lábnyomát, és azt leaddé konvertálják, ami közvetlenül az értékesítési rendszerbe kerül.


·         Az üzleti folyamat kiválósága

Ennek révén a felhasználók az ügyfeleik igényeit figyelembe véve megváltoztathatják az üzleti folyamatokat (értékesítés, szolgáltatások, stb.), és az elvárásaiknak megfelelő élményt nyújthatnak számukra.


·         Új, eredmény-vezérelt felhasználói felület

Segít abban, hogy leadből könnyedén és eddig nem tapasztalt gyorsasággal váljon vásárlás. Egyúttal arra is képessé teszi a szervezeteket, hogy a változó piaci környezetben is gyorsak lehessenek.

·         Közvetlen Lync és Skype-kapcsolat

A felhasználók valós időben kommunikálhatnak ügyfeleikkel és közösségeikkel, így nem csak több információt tudnak számukra átadni, de személyesebb és tartósabb kapcsolatot is képesek velük kialakítani.


·         Új, iPadra, Androidra és Windows 8 táblagépekre szánt mobil ügyfél-alkalmazások

·         A felhasználók együttműködhetnek egymással és megoszthatják tapasztalataikat a Yammeren keresztül

Annak érdekében, hogy a Microsoft megismertesse a felhasználókkal a Netbreeze közösségi monitoring és analitikai szolgáltatást, 2013 őszétől elérhetővé teszi annak kotlátozott béta változatát.

További információ: http://www.microsoft.com/en-us/dynamics/crm-vision.aspx

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59