A Cisco felvásárolta a Sourcefire-t

Czipperer Dia, 2013. július 25. 09:42

A Cisco bejelentette, hogy felvásárolta a kolumbiai alapítású Sourcefire-t, amely élenjár az intelliges számítógépes biztonsági megoldások terén.

A Cicso és a Sourcefire az együttműködés létrejöttével egyesíti világszínvonalú termékeit, tecchnológiáit  és  kutatócsoportjait, amelyek ellátják a folyamatos és mindenre kiterjedő fejlett fenyegetések elleni védelmet. Így a fenyegetések teljes spektrumával fel tudják majd venni a  harcot a jövőben. A  teljes védelem az eszközökre  is kiterjed, ugyanis minnden eszközön és bármilyen típusú felhőben garantálják a biztonságot. ű

 

Nem keveset fizetett a Cisco a vállalatért, ugyanus a teljes vételár körülbelül 2,7 milliárd dollár körül mozog. Az ajánlathoz pedig egy bónuszcsomag is ját, amely a vezetés marasztalását szolgálja. A Cisco minden részvényért 76 dollárt fizet, így jön ki a teljes vételár. Emellett átvállalja a fenálló részvényjuttatásokat.

 

A két cég a közös befektetői telefonhívást tegnap kora reggel bonyolította le, mely visszahallgatható a befektetői oldalon. A hírre a Sourcefire részvényei emelkedni kezdtek, egy időre még a felvásárlási árat is meghaladták.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59