A Cisco felvásárolta a Sourcefire-t

Czipperer Dia, 2013. július 25. 09:42

A Cisco bejelentette, hogy felvásárolta a kolumbiai alapítású Sourcefire-t, amely élenjár az intelliges számítógépes biztonsági megoldások terén.

A Cicso és a Sourcefire az együttműködés létrejöttével egyesíti világszínvonalú termékeit, tecchnológiáit  és  kutatócsoportjait, amelyek ellátják a folyamatos és mindenre kiterjedő fejlett fenyegetések elleni védelmet. Így a fenyegetések teljes spektrumával fel tudják majd venni a  harcot a jövőben. A  teljes védelem az eszközökre  is kiterjed, ugyanis minnden eszközön és bármilyen típusú felhőben garantálják a biztonságot. ű

 

Nem keveset fizetett a Cisco a vállalatért, ugyanus a teljes vételár körülbelül 2,7 milliárd dollár körül mozog. Az ajánlathoz pedig egy bónuszcsomag is ját, amely a vezetés marasztalását szolgálja. A Cisco minden részvényért 76 dollárt fizet, így jön ki a teljes vételár. Emellett átvállalja a fenálló részvényjuttatásokat.

 

A két cég a közös befektetői telefonhívást tegnap kora reggel bonyolította le, mely visszahallgatható a befektetői oldalon. A hírre a Sourcefire részvényei emelkedni kezdtek, egy időre még a felvásárlási árat is meghaladták.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27