SAP: hódítanak a németek Indiában

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 1. 09:19

Az SAP AG bejelentette, hogy az indiai állami postahivatal az SAP szoftvereivel modernizálja működését. Az üzleti folyamatok átalakításával gyorsabb, és megbízható szolgáltatásokat kíván adni lakossági, üzleti, és kormányzati megrendelőinek az országszerte 155 000 hivatalt működtető posta.

A bevezetni kívánt megoldások széles kört ölelnek fel- vállalatirányítási (ERP), ügyfélkapcsolat (CRM), ellátási lánc menedzsment (SCM), üzleti intelligencia (BI) rendszerek, adatbáziskezelő (Sybase ASE), adattárház (Sybase IQ) szoftverek. A közel félmillió alkalmazottat érintő HR, bérszámfejtés, pénzügyi folyamatok modernizálása sem marad ki a nagyívű projektből.


India fontos piac a szoftvercég számára, múlt hónapban az egyik legnagyobb, és legnépesebb állam, a 85 millió lakosú Andhra Pradesh jelentette be, hogy az átlátható, hatékonyabb működés, a pénzügyi tranzakciói támogatására SAP megoldásokat vezet be.


 

Kulcsszavak: SAP +céginfo

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ötszáz érintésmentes csomagautomatát telepít az eMAG és az Extreme Digital

Az Easybox csomagautomatákból éjjel-nappal  átvehetők az eMAG-nál és az Extreme Digitalnál megrendelt termékek egyszerűen és érintésmentesen. Idén száz budapesti helyszínen, a jövő év végén azonban már országszerte ötszáz helyen működnek majd a piacvezető e-kereskedelmi márkák saját üzemeltetésű automatái.

2020. szeptember 19. 14:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58

Az EU rendkívüli forrásokat biztosít a SZTAKI vezetésű nemzetközi COVID-projektre

2020. augusztus 13. 12:16
online sportfogadás