PN-K322B LCD: Új, ultra HD felbontású érintőképernyős Sharp monitor

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 1. 08:39

A Sharp július végén mutatta be Japánban új, 32 hüvelykes LCD monitorát, ami várhatóan ősszel lesz elérhető Európában is. Az üzleti találkozókra, prezentációkra szánt monitor egy kivételesen érzékeny és pontos érintőképernyővel, 4K felbontással, valamint Multi-Touch funkcióval is rendelkezik.

A PN-K322B a Sharp legújabb ultra HD felbontású kijelzője lesz. A nagy pontosságú érintőképernyőnek és a mindössze 2 mm-es fejjel rendelkező érintő tollnak köszönhetően apró, finom vonalak és szövegek kézi bevitelére is lehetőséget nyújt az új modell. A kijelző emellett támogatja a több egyidejű érintést is kezelni képes multi-touch funkciót, valamint 4K felbontással – a Full HD felbontás négyszeresével – is büszkélkedhet.Az IGZO technológiának és az él-LED háttérvilágításnak köszönhetően az új modell rendkívül kecses, mindössze 36 mm vastag, ezzel kategóriájának legvékonyabb készüléke. A monitorhoz tartozó állvány segíti a két különböző dőlésszög közötti egyszerű váltást. Függőleges beállításnál monitorként, alacsony dőlésszög mellett pedig íráshoz és érintőképernyős módban használható.

A PN-K322B rendelkezik egy speciális funkcióval, amelynek köszönhetően a tollal bevitt szöveget akkor is tökéletesen megjeleníti, ha a felhasználó keze éppen az érintőképernyőn pihen. A PN-K322B bemeneti csatlakozói ezenkívül kompatibilisek a legújabb DisplayPort™ és HDMI™ szabványokkal, így a monitor képes egyetlen kábel csatlakoztatásával is megjeleníteni a számítógépről érkező ultra HD tartalmakat.


Az ultra HD felbontású 4K kijelzők iránti érdeklődés évek óta dinamikusan növekszik az üzleti szegmensben, illetve a professzionális grafikai és videós tartalmak előállítása és szerkesztése terén. A Sharp más területeken is ajánlja a készülék használatát, például ügyfélszolgálati alkalmazásokhoz, illetve bemutatótermekbe vagy akár múzeumok és galériák kiállításaira is.
 

Kulcsszavak: LCD Sharp monitor

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Miért éri meg NVMe SSD-re váltaniuk a vállalatoknak és a tartalomgyártóknak?

A digitális átállással világszerte exponenciálisan nő a használatban lévő technológiai eszközök száma és az online tevékenység mértéke, különösen a felhőben. Ezzel a növekedéssel párhuzamosan erősödik a digitális szolgáltatások iránti kereslet, valamint az igény a nagyobb adatfeldolgozási teljesítményre és a fejlettebb adattárolási protokollokra, hiszen a kezelt adatmennyiség bővülése fokozódó nyomást gyakorol az üzleti környezetre. 

2022. október 3. 15:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38