Tesztelés alatt a BBM chat Android és iOS változata

Czipperer Dia, 2013. augusztus 5. 15:58

A BlackBerry munkatársait kérte fel, hogy teszteljék a BBM chat Android és iOS-re fejlesztett változatát. Az androidos tesztelésben a dolgozók családja és barátai is részt vehetnek.

A BBM applikáció androidos rendszerkövetelménye 4.0 Ice Cream Sandvich operációs rendszer, valamint iOS 6. Bár korábban írtunk róla, hogy mire készül a vállalat, és az is közszájon forgott, hogy már nyár vége előtt megjelenhet az alkalmazás, de ez úgy tűnik, csúszhat némileg.

 

Tekintve, hogy még a tesztelési időszak zajlik, és nyár vége van már szinte, elég gyorsnak kell lenniük, ha valóban piacra akarják dobni, valamint arról se feledkezzünk el, hogy a Google és Apple jóváhagyása is szükséges a megjelenés előtt.

 

 

Jelenleg a BlackBerry dolgozói és családtagjai tesztelik az androidos változatot. A listára való bejutás meghívásos alapon működik. Bár több jelentkezőt egyelőre nem várnak tesztelésre, a lista már megtelt. Így csak türelmesen kell várnunk, mikor jelentik, hogy a felhasználók számára is elérhetővé vált.

 

Forrás: Techspot.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás