SAP: hat partner kapott certifikációt

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 7. 08:08

Hat partnervállalat certifikációjával vette kezdetét az SAP minősített közszféra partner programja. A program elindítását az indokolta, hogy az államigazgatás speciális igényeinek megfelelő, egyedi tudással, és tárgyi feltételekkel rendelkező partneri kör álljon rendelkezésre a szoftvercég megoldásainak képviseletéhez- jelentette be az SAP Hungary Kft.

 

Az első körben az Angyal Business Consulting Kft., a BCS Business Consulting Services Kft., az Enterprise Communications Magyarország Kft., az ERP Consulting Zrt., a Fornax SI Nagyvállalati Megoldások Kft., a T-Systems Magyarország Zrt. kapta meg a certifikációt.

 

A minősítési program elemei közé tartozik a tanácsadók oktatása, melynek során például az államháztartási számvitel specialitásaival kapcsolatban alapos gyakorlati tudásra tettek szert a résztvevők. A képzésnek köszönhetően a hazai költségvetési szervek számára kidolgozott gazdálkodási rendszerben szimulálni tudják az ügyféloldalon felmerülő igényeket, az SAP Hungary Kft. közreműködése nélkül.

 

A partnerek továbbá kompetenciát építettek fel egyedi szegmensekben is a szektor jövőbeni igényeinek ellátásához. Ezek a mobil technológia aspektusai, és az üzleti analitika.

 

Mint Ablonczy Balázs ügyvezető igazgató elmondta, az SAP Hungary Kft. az elmúlt években komoly erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy a versenyszférához hasonló piaci részesedést tudjanak elérni. Ennek érdekében egy olyan minősítési rendszert kívánnak létrehozni, mely a közszféra számára garanciát jelent az új, és egységes bevezetési gyakorlat terén.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39