Élvezd a Szigetet HD-ben mobilodon!

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 8. 10:18

Az idei Sziget jelszava a látványvilág: cirkusz, színház, megannyi attrakció mellé a fesztivál technológiai partnere, a D-Link is igyekezett felnőni: A D-Link Blues Színpad előtti teret és a színpadot két Full HD felbontású kamerának és az idén nyáron megjelent D-ViewCam Mobile okostelefon alkalmazásnak köszönhetően bárhonnan megnézhetjük, sőt, pillanatfelvételt is készíthetünk, és azt elküldhetjük magunknak vagy barátainknak. A Crowd Cam mellett a kilátogatók a mydlink Radio alkalmazást egy 42”-os Android mobileszközön, JBL fejhallgatókkal hallgathatják a Blues Színpad mellett.

 

Az okostelefonos alkalmazásaival a hálózati eszközöket XXI. századi mobilitási igények szintjére emelő D-Link idén is kiemelt támogatója a Sziget Fesztiválnak. Idén a fesztivál mottójának jegyében két hazai fejlesztésű, máshol még soha be nem mutatott alkalmazással készült a gyártó.

 

D-Link Crowd Cam – Találd meg a Nagy Őt a tömegben

 

Színpadot már sokan bekameráztak, a D-Link most azonban a rajongók tömegére irányította portfoliója legjobb, Full HD felbontású, 18x zoomos kameráit. Kijelző pedig nem kell, hiszen mindenkinek ott lapul a zsebében saját személyes képernyője: Az Androidos okostelefonokra és iPhone-ra ingyenesen letölthető – néhány hete megjelent - D-ViewCam Mobile alkalmazással pillanatok alatt bejön a tömeget pásztázó kamerák képe. Magadat szeretnéd látni, vagy meg szeretnéd találni a Nagy Őt? Te döntsd el!

 

  

Elmentenéd a pillanatot? Egyetlen gombnyomással pillanatfelvétel készíthető, a kép pedig azonnal továbbítható mailben a barátoknak. Bonyolult? Dehogy! A www.dlink.com/hu/ipsurveillance oldalról letölthető használatival 1 perc alatt bárki kinézhet a Szigetre!

 

mydlink Radio 42” Android mobileszközön?

A nyár elején bemutatott mydlink Radio okostelefon alkalmazás most egy hétig mindenkinek korlátlanul elérhető a Szigeten. Ha a hangzás nem lenne elég, most egy 42” óriáskijelzővel adunk a látványnak is. A D-Link Blues Színpad mellett felállított kijelzőhöz JBL headseteket is adunk, ha ki szeretnéd zárni a Sziget zaját.

 

A D-Link Blues Színpadon pedig egy korábban folyamatosan jelenlévő, az elmúlt két évben méltánytalanul háttérbe szorult zenei irányzat legjobb hazai és neves külföldi előadói lépnek fel Ferenczi Istvánnal, Gaál Csaba Boogie-val, Doors emlékzenekarral és a sort még hosszasan sorolhatnánk.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kkv-kra szabott vállalatirányítási rendszert mutatott be az SAP

A GROW with SAP célzottan kis- és középvállalkozások számára kínál felhőalapú vállalatirányítási rendszert, amely gyorsaságot, kiszámíthatóságot és folyamatos innovációt tesz lehetővé. A gyorsan üzembe helyezhető GROW with SAP ügyfeleit ugyanazok a jó gyakorlatok segítik, amelyek a világ iparági vezetőit is támogatják döntéseikben.

2023. március 27. 20:06

Közösségi finanszírozással segítené az iskolákat a Redmenta

Befektetésért indult a Cápák Közöttbe a digitális oktatás úttörőjeként ismert Redmenta, cápatörténelmi ajánlatot kaptak. Most a közösség erejét hívják segítségül, hogy megoldásukat minél több iskolába elvihessék országszerte. 

2023. március 27. 15:40

A növekedés új szakaszába lépett a Huawei hirdetési platformja, a Petal Ads

Huawei hirdetési platformja, a Petal Ads is csatlakozott a több mint 800 tagot számláló, a teljes mobilhirdetési ökoszisztémát összefogó nemzetközi szakmai szervezethez, a Mobil Marketing Szövetséghez (Mobile Marketing Association – MMA). A tagság többek között a platform új növekedési szakaszát is fémjelzi; a Petal Ads 2020-as indulása óta kilencszeresére növelte hirdetői hálózatát, jelenleg naponta közel 4 milliárd hirdetési kérelmet szolgál ki, ami várhatóan akár további 400 százalékkal is növekedhet idén.

2023. március 27. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08