Élvezd a Szigetet HD-ben mobilodon!

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 8. 10:18

Az idei Sziget jelszava a látványvilág: cirkusz, színház, megannyi attrakció mellé a fesztivál technológiai partnere, a D-Link is igyekezett felnőni: A D-Link Blues Színpad előtti teret és a színpadot két Full HD felbontású kamerának és az idén nyáron megjelent D-ViewCam Mobile okostelefon alkalmazásnak köszönhetően bárhonnan megnézhetjük, sőt, pillanatfelvételt is készíthetünk, és azt elküldhetjük magunknak vagy barátainknak. A Crowd Cam mellett a kilátogatók a mydlink Radio alkalmazást egy 42”-os Android mobileszközön, JBL fejhallgatókkal hallgathatják a Blues Színpad mellett.

 

Az okostelefonos alkalmazásaival a hálózati eszközöket XXI. századi mobilitási igények szintjére emelő D-Link idén is kiemelt támogatója a Sziget Fesztiválnak. Idén a fesztivál mottójának jegyében két hazai fejlesztésű, máshol még soha be nem mutatott alkalmazással készült a gyártó.

 

D-Link Crowd Cam – Találd meg a Nagy Őt a tömegben

 

Színpadot már sokan bekameráztak, a D-Link most azonban a rajongók tömegére irányította portfoliója legjobb, Full HD felbontású, 18x zoomos kameráit. Kijelző pedig nem kell, hiszen mindenkinek ott lapul a zsebében saját személyes képernyője: Az Androidos okostelefonokra és iPhone-ra ingyenesen letölthető – néhány hete megjelent - D-ViewCam Mobile alkalmazással pillanatok alatt bejön a tömeget pásztázó kamerák képe. Magadat szeretnéd látni, vagy meg szeretnéd találni a Nagy Őt? Te döntsd el!

 

  

Elmentenéd a pillanatot? Egyetlen gombnyomással pillanatfelvétel készíthető, a kép pedig azonnal továbbítható mailben a barátoknak. Bonyolult? Dehogy! A www.dlink.com/hu/ipsurveillance oldalról letölthető használatival 1 perc alatt bárki kinézhet a Szigetre!

 

mydlink Radio 42” Android mobileszközön?

A nyár elején bemutatott mydlink Radio okostelefon alkalmazás most egy hétig mindenkinek korlátlanul elérhető a Szigeten. Ha a hangzás nem lenne elég, most egy 42” óriáskijelzővel adunk a látványnak is. A D-Link Blues Színpad mellett felállított kijelzőhöz JBL headseteket is adunk, ha ki szeretnéd zárni a Sziget zaját.

 

A D-Link Blues Színpadon pedig egy korábban folyamatosan jelenlévő, az elmúlt két évben méltánytalanul háttérbe szorult zenei irányzat legjobb hazai és neves külföldi előadói lépnek fel Ferenczi Istvánnal, Gaál Csaba Boogie-val, Doors emlékzenekarral és a sort még hosszasan sorolhatnánk.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Együtt küzd a Bridgestone és a Michelin a fenntarthatóságért

A Bridgestone Csoport és a Michelin Group közösen veszi fel a kesztyűt az újrahasznosított ipari korom felhasználása és a jobb anyagkörforgás megteremtése érdekében. A két vállalat november végén, egy amszterdami eseményen, a „Smithers Recovered Carbon Black Conference”-n mutatta be fenntartható törekvéseit. A becslések szerint világszerte évente közel egymilliárd abroncs éri el használati idejének végét. Az új gumiabroncsok gyártásában viszont a felhasznált korom csak kevesebb mint 1%-a származik újrahasznosított elhasznált gumiabroncsokból, köszönhetően a nem megfelelő ellátási láncnak. 

2021. november 29. 17:58

Környezetbarát és hatékony üzemeltetés ABB KNX-technológiával

A „Kőbe zárt zene” videosorozat címe arra a gondolatra utal, melyet írók és költők, köztük Wolfgang von Goethe is népszerűsítettek, miszerint az „építészet kőbe zárt zene”. A pár perces filmalkotások áttekintik az épület tervezését az elhelyezkedés, környezeti hatás, funkció és az új technológiák alkalmazása szempontjából.   

2021. november 29. 15:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12