USA: a felhasználók közel fele iOS-t használ

Czipperer Dia, 2013. augusztus 13. 11:31

Az Apple a legkedveltebb okostelefon márka az USA-ban, az okostelefon használók közel 40%-a birtokol valamilyen iOS eszközt – ez derül ki a Nielsen legfrissebb felméréséből.

 

Az Android csak a második helyen szerepel az amerikai népszerűségi listán. Bár világszinten az első helyet birtokolják, az USA-ban az Apple uralja a dobogó legfelső fokát a Nielsen szerint.

 

Míg az okostelefon tulajdonosok 40%-a rendelkezik valamilyen iOS eszközzel, addig csupán 24,7%-uknak van Android-alapú Samsung telefonjuk, 9,4%-nak HTC, 9%-nak pedig Motorola készüléke.

 

 

A fentebbi táblázat jól mutatja a két platform népszerűségét, ám míg a szigetországban a Windows Phone átvette a vezetést a BlackBerry felett, addig az USA-ban még az utóbbi a harmadik legelterjedtebb okostelefon platform.

 

Forrás: Mashable.com

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így csábítja vissza sok cég a korábbi kollégáit

A volt alkalmazottak nagyszerű, ám korábban méltatlanul hanyagolt lehetőséget jelentenek a cégek toborzási erőfeszítései számára – mondja Fremda Balázs, a Morgan Stanley budapesti irodájának HR igazgatója. A vállalat 15 éve működő technológiai és analitikai központja a „bumerángozó” kollégák számának növekedését tapasztalta az elmúlt években. A visszatérők szerint az érdekes karrierlehetőségek, a támogató közösség, illetve a magánélet és a munka egyensúlya a fő tényezői a visszatérésnek.

2021. november 29. 19:27

Vékonykliens munkaállomásokkal támogatja a Delta Technologies a debreceni szakemberképzést

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Delta Technologies Nyrt. kiemelt figyelmet fordít az oktatási intézmények digitális felzárkóztatására. Ezen törekvés mentén a társaság leányvállalata, a Delta Systems Kft. a Delta Informatika Zrt-vel közösen összesen 1 000 darab vékonykliens munkaállomással járult hozzá a Debreceni Szakképzési Centrum eszközparkjának fejlesztéséhez.

2021. november 29. 12:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12