NFC-képes, multifunkciós nyomtatók a Samsungtól

Nyomtatás okostelefonnal

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 13. 17:01

Már Magyarországon is kapható a Color Xpress  sorozat két új tagja: az Xpress C460FW az iparág első, NFC-vel felszerelt multifunkciós nyomtatója, a C410W pedig az első NFC-képes színes lézernyomtató. Az újdonságok lehetővé teszik a felhasználók számára a kiváló minőségű fotók és dokumentumok egyszerű nyomtatását okostelefonjaik segítségével.

Az új Color Xpress nyomtatócsalád elsősorban azok számára készült, akik otthoni, vagy kisvállalati környezetben okostelefonjukról szeretnének nyomtatni. Mindkét modell 18 lap/perc gyorsasággal nyomtat fekete-fehérben és 4 lap/perc gyorsasággal színesben.

 

„Az NFC-képes Color Xpress család jól példázza a Samsung vezető szerepét a mobil nyomtatás és az NFC-képes nyomtatók piacán, továbbá bizonyítja elkötelezettségünket a K+F és a terméktervezés területén. A jövőben a Samsung folytatni fogja termékpalettája kibővítését kis- és közepes vállalkozások felé” – mondta Joosang Eun, a Samsung nyomtatási megoldások stratégiai marketing csapatának alelnöke.

Mobil nyomtatás, könnyedén

 

A nyomtatás még soha nem volt ilyen egyszerű. A Color Xpress nyomtatócsalád vezeték nélkül kapcsolódik a mobil eszközökhöz a gyors, integrált és kényelmes nyomtatás érdekében. A felhasználók erőfeszítés nélkül tudnak képeket, dokumentumokat, e-maileket és weboldalakat nyomtatni.

 

 

A Samsung Mobile Print App-pel a felhasználók számos fájltípust képesek kinyomtatni a PDF-ektől kezdve, az Excel munkafüzeteken át egészen a PowerPoint bemutatókig – közvetlenül az okostelefonjaikról. Azok pedig, akik nem rendelkeznek NFC-képes okostelefonnal, vagy nem telepítették a Samsung Mobile Print App-et, még mindig használhatják a Google Cloud támogatást, amellyel bármilyen okostelefonról bármilyen weboldalt ki lehet nyomtatni.

 

Továbbá, akik Samsung GALAXY okostelefonokkal, vagy GALAXY Tab táblagépekkel rendelkeznek, további előnyökre tehetnek szert, például elérhető számukra a fotónyomtatás a galériából, dokumentumok, emailek, és weboldalak nyomtatása. 

 

Egyszerű és zökkenőmentes

 

Egy vezeték nélküli nyomtató telepítésének folyamata sokszor csak többszörösen összetett lépéseken keresztül oldható meg. A Color Xpress családnál az installáció nem tart tovább három gyors lépésnél, anélkül, hogy bármilyen USB-s kapcsolatot létre kellene hozni számítógépünk és a nyomtató között.

 

Az ‘Eco Gomb’ és az ‘Easy Eco Driver’ funkciók lehetővé teszik, hogy az eszköz ún. ‘eco’ üzemmódban működjön és ezáltal összesen 20%-kal csökkenjen az üzemeltetési költség. Az ‘Easy Eco Driver’ 2012-ben elnyerte a nívós ‘Kiemelkedő teljesítmény az innovációban” díjat a Buyers Labtól.

 

Az új nyomtatókban megtalálható még az ‘Easy Printer Manager’ alkalmazás, ami az otthoni és kisvállalkozó felhasználókat segíti a szoftvertelepítéseken át. Továbbá lehetőség nyílik a nyomtató állapotának felmérésére, ha kifogyna a papír, vagy a toner, vagy valamilyen egyéb hiba lépne fel. 

 

 

Tökéletes szín és design

 

A Samsung egyedi ReCP (‘Rendering Engine for Clean Page’) technológiája garantálja a felhasználó számára a professzionális minőséget éles képekkel és jól olvasható szöveggel, továbbá a polimerizált toner a feltűnően élénk és színekkel teli nyomtatásért felel.

 

Az új, NFC-képes színes lézernyomtatók és multifunkciós eszközök a rangos iF Product Design Award 2013 díját is elnyerték ’Ergonomikus kialakítás és egyszerű használat’ kategóriában.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Itt a Samsung első Dual UHD felbontású gaming monitorja

A Samsung a vizuális kijelzők üzletágának élvonalbeli vállalataként mutatja be az Odyssey széria legújabb modelljeit, a gaming monitorok jövőjét meghatározó 57 colos Odyssey Neo G9 és az 55 colos Odyssey Ark készülékeket. Az új játékmonitorok először az egyik legnevesebb nemzetközi számítógépes- és videójáték rendezvényen, a kölni Gamescom 2023 kiállításon láthatóak augusztus 23. és 27. között. 

2023. augusztus 26. 16:51

Prémium kategóriás Evnia monitor

Megérkezett a magával ragadó és fényűző játékélmény csúcsjátékosa. Az Evnia, a Philips új gaming almárkája bejelentette a prémium kategóriás Evnia 8000 monitor sorozat legújabb tagját: a Philips Evnia 49M2C8900 monitort. A 49M2C8900 azon játékosok számára készült, akik olyan csúcstechnológiás kijelzőt keresnek, amely magával ragadó élményt és első osztályú teljesítményt nyújt munkához és játékhoz egyaránt. A 49M2C8900 a sokoldalúság megtestesítője olyan funkciókkal, mint például a hatalmas 32:9 SuperWide (48,9 hüvelykes) képernyő és az átfogó USB-C dokkolóállomás, amely támogatja a csatlakoztatott eszközök 90 W-os energiaellátását.

2023. augusztus 23. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59