NFC-képes, multifunkciós nyomtatók a Samsungtól

Nyomtatás okostelefonnal

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 13. 17:01

Már Magyarországon is kapható a Color Xpress  sorozat két új tagja: az Xpress C460FW az iparág első, NFC-vel felszerelt multifunkciós nyomtatója, a C410W pedig az első NFC-képes színes lézernyomtató. Az újdonságok lehetővé teszik a felhasználók számára a kiváló minőségű fotók és dokumentumok egyszerű nyomtatását okostelefonjaik segítségével.

Az új Color Xpress nyomtatócsalád elsősorban azok számára készült, akik otthoni, vagy kisvállalati környezetben okostelefonjukról szeretnének nyomtatni. Mindkét modell 18 lap/perc gyorsasággal nyomtat fekete-fehérben és 4 lap/perc gyorsasággal színesben.

 

„Az NFC-képes Color Xpress család jól példázza a Samsung vezető szerepét a mobil nyomtatás és az NFC-képes nyomtatók piacán, továbbá bizonyítja elkötelezettségünket a K+F és a terméktervezés területén. A jövőben a Samsung folytatni fogja termékpalettája kibővítését kis- és közepes vállalkozások felé” – mondta Joosang Eun, a Samsung nyomtatási megoldások stratégiai marketing csapatának alelnöke.

Mobil nyomtatás, könnyedén

 

A nyomtatás még soha nem volt ilyen egyszerű. A Color Xpress nyomtatócsalád vezeték nélkül kapcsolódik a mobil eszközökhöz a gyors, integrált és kényelmes nyomtatás érdekében. A felhasználók erőfeszítés nélkül tudnak képeket, dokumentumokat, e-maileket és weboldalakat nyomtatni.

 

 

A Samsung Mobile Print App-pel a felhasználók számos fájltípust képesek kinyomtatni a PDF-ektől kezdve, az Excel munkafüzeteken át egészen a PowerPoint bemutatókig – közvetlenül az okostelefonjaikról. Azok pedig, akik nem rendelkeznek NFC-képes okostelefonnal, vagy nem telepítették a Samsung Mobile Print App-et, még mindig használhatják a Google Cloud támogatást, amellyel bármilyen okostelefonról bármilyen weboldalt ki lehet nyomtatni.

 

Továbbá, akik Samsung GALAXY okostelefonokkal, vagy GALAXY Tab táblagépekkel rendelkeznek, további előnyökre tehetnek szert, például elérhető számukra a fotónyomtatás a galériából, dokumentumok, emailek, és weboldalak nyomtatása. 

 

Egyszerű és zökkenőmentes

 

Egy vezeték nélküli nyomtató telepítésének folyamata sokszor csak többszörösen összetett lépéseken keresztül oldható meg. A Color Xpress családnál az installáció nem tart tovább három gyors lépésnél, anélkül, hogy bármilyen USB-s kapcsolatot létre kellene hozni számítógépünk és a nyomtató között.

 

Az ‘Eco Gomb’ és az ‘Easy Eco Driver’ funkciók lehetővé teszik, hogy az eszköz ún. ‘eco’ üzemmódban működjön és ezáltal összesen 20%-kal csökkenjen az üzemeltetési költség. Az ‘Easy Eco Driver’ 2012-ben elnyerte a nívós ‘Kiemelkedő teljesítmény az innovációban” díjat a Buyers Labtól.

 

Az új nyomtatókban megtalálható még az ‘Easy Printer Manager’ alkalmazás, ami az otthoni és kisvállalkozó felhasználókat segíti a szoftvertelepítéseken át. Továbbá lehetőség nyílik a nyomtató állapotának felmérésére, ha kifogyna a papír, vagy a toner, vagy valamilyen egyéb hiba lépne fel. 

 

 

Tökéletes szín és design

 

A Samsung egyedi ReCP (‘Rendering Engine for Clean Page’) technológiája garantálja a felhasználó számára a professzionális minőséget éles képekkel és jól olvasható szöveggel, továbbá a polimerizált toner a feltűnően élénk és színekkel teli nyomtatásért felel.

 

Az új, NFC-képes színes lézernyomtatók és multifunkciós eszközök a rangos iF Product Design Award 2013 díját is elnyerték ’Ergonomikus kialakítás és egyszerű használat’ kategóriában.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC legújabb USB-C monitorcsaládja hamarosan a boltok polcain

A kijelző szakértő AOC büszkén jelenti be az új V5 sorozatú monitorokat, amelyek tökéletesek az olyan otthoni felhasználók vagy diákok számára, akik stílusosan szeretnék modernizálni otthoni irodájuk képernyőjét: A 3 oldalon keret nélküli V5 modellek minimális helyigény mellett vékony, elegáns képernyővel rendelkeznek, és olyan fejlett funkciókat kínálnak, mint az USB-C csatlakoztathatóság 65 W teljesítményleadás funkcióval. 

2022. július 27. 12:42

A Philips monitors bejelenti az új hordozható monitorát

Napjaink rohanó világában a mobilitás a mindennapi élet meghatározó jellemzője, és a nagyobb mobilitás nagyobb rugalmasságot igényel. Otthon vagy az irodában, barátokkal vagy kollégákkal, multitasking vagy lazítás közben, a felhasználóknak olyan megoldásokra van szükségük, amelyek lépést tudnak tartani dinamikus életstílusukkal. 

2022. július 25. 18:50

Már nyáron elérhető lesz az új Dell Precision torony

A Dell Technologies bemutatta az új Precision 7000 mobil munkaállomásokat. A modell a technológiai fejlesztések mellett új kialakítású DDR5 memóriával rendelkezik, amely a Dell várakozásai szerint iparági szabvány lesz. A Precision 7865 Tower az AMD Ryzen Threadripper PRO 5000 WX processzorcsaláddal érkezik, amely hozzájárul, hogy a termék rendkívüli teljesítményt, rugalmasságot és megbízhatóságot kínáljon, és könnyedén megbirkózzon a legkomolyabb teljesítményt igénylő feladatokkal is.

2022. július 14. 18:29

Az új AOC gaming monitor megfizethetővé teszi a 4K játékot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT kiegészítő márkája – bemutatja az új 71 cm/28" méretű AOC GAMING U28G2XU2 gaming monitort, a jelenlegi U28G2XU utódját. Legyen szó akár PC-ről, akár konzolokról, a villámgyors 144 Hz frissítési rátának és az 1 ms GtG borotvaéles válaszidőnek köszönhetően az U28G2XU2 a mainstream és a hardcore játékosok körében egyaránt nagy sikert arat.

2022. július 13. 18:55

Új Philips modell az egyszerűbb közös munka érdekében

A Philips monitors széles portfóliójához egy olyan új modell csatlakozik, amely megfelel a videohívások új sztenderdjeinek: a Philips 34E1C5600HE.

2022. június 30. 20:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24

Újra keresik az év webshopjait

2022. július 8. 18:20