Bővül az LG ultraszéles monitorcsaládja

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 14. 13:24

Az LG három új modellel bővíti IPS 21:9-es ultraszéles monitorcsaládját. A 29EA73, a 29EB73 és a 29MA73 monitorok kijelzője nem csak a párhuzamos feladatkezelést könnyítik meg, hanem páratlan mozi- és játékélményt is nyújtanak. Az IPS 21:9-es UltraWide sorozat tagjai emellett számos olyan kimagasló jellemzővel bírnak, amelyek a többfeladatos munkavégzést és a szórakozást egyaránt gördülékenyebbé és élvezetesebbé teszik.

A 29 hüvelyk (~ 74 cm) képátlóval rendelkező ultraszéles IPS monitorok képernyőjén egyszerre több ablak is kényelmesen elfér. Párhuzamos munkavégzés esetén különösen hasznos, ha nagy mennyiségű információ jeleníthető meg egyetlen képernyőn. A 4-Screen Split funkcióval a képernyő négy részre tagolható, a szegmensek pedig pár kattintással különböző hasznos konfigurációkba rendezhetők a párhuzamosan futó feladatok hatékonyabb kezelése érdekében. A Dual Link-up technológia tovább növeli a monitor hatékonyságát, hiszen egyszerre két külső eszközről képes tartalmat megjeleníteni.

 A képarány az LG 21:9-es kijelzőinek esetében a valódi mozik képarányát idézi, amely biztosan meggyőzi még a legigényesebb filmrajongókat is. A különleges monitorok a videojátékok kedvelői számára is remek választásnak bizonyulnak, hiszen a legújabb szélesvásznú technológiát használó multiplayer akciójátékok maximális élményt nyújtanak ezeken az új kijelzőkön.
 

Az LG speciális IPS kijelzőtechnológiájával felvértezett UltraWide termékcsaládja élethű képekkel, pontos színekkel és rendkívül széles betekintési szöggel kápráztatja el a felhasználókat. A monitorok a gyári hardveres kalibrációnak köszönhetően hosszan megőrzik az optimális színhűséget. Az LG IPS monitorainak kiemelkedő képminőségét számos termékminősítés és ipari elismerés igazolja.

Az UltraWide termékcsalád Mac számítógépekkel is kompatibilis, továbbá számos csatlakoztatási lehetőséget támogat, többek között az MHL-t, a HDMI-t és a DisplayPortot. Az LG UltraWide monitorok így sokoldalú szórakoztató központként használhatók, amelyeken különféle eszközökről, például okostelefonról, táblagépről és laptopról származó tartalmak is megjeleníthetők.
 

A TV tunerrel is felszerelt 29MA73 modell új, Extra View, azaz „kép a képben” szolgáltatásával tévézés mellett az Extra View ablakban megjeleníthető a tévéműsor, vagy bármilyen okostelefonon futó játék és egyéb tartalom. Az Extra View funkcióval külön kiegészítő nélkül képes a monitor IPTV szerű szolgáltatásokat biztosítani.
 

A 29EB73-as modell ergonomikus állítható állvánnyal rendelkezik, amellyel a monitor könnyen a megfelelő magasságba állítható, így nagyban hozzájárul a kényelmes és ideális munkavégzéshez.
 

A 29EA73 és a 29EB73 modellek világszintű piaci bevezetése még ebben a hónapban megkezdődik, míg a 29MA73, szeptember végén kerül a boltokba.
 

Kulcsszavak: LG monitor

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46