Xerox kézben a CPAS Systems szoftverszolgáltató

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 3. 09:14

Augusztusban megvásárolta a Xerox az állami – és magán szektornak nyugdíj adminisztrációs szoftverszolgáltatásokat biztosító, kanadai központú és ISO minősítésű CPAS Systems-t.

Az akvizíció révén a világ vezető dokumentumkezelő vállalata tovább bővítheti kiszervezhető hr szolgáltatásainak körét a CPAS szoftverének portfóliójába illesztésével. A CPAS rendszerével jelentősen leegyszerűsíthetőek az adminisztrációs és nyilvántartási feladatok, miután a szoftvert arra fejlesztették ki, hogy képes legyen kezelni az eltérő állami nyugdíj- és adózási jogszabályokat, azok követelményeit, változásait. A Xerox által felvásárolt cég eddigi ügyfelei közé állami szervezetek, nemzetközi pénzügyi szolgáltatók, és egyéb adminisztrátorok tartoznak, amelyek lokális, országos, illetve világszinten foglalkoznak nyugdíjkérdésekkel különböző nyelveken, eltérő törvénykezési környezetben és heterogén pénzügyi rendszerekben.

A Xerox a CPAS teljes menedzsmentjét és munkatársi gárdáját tovább foglalkoztatja a cég eddigi, torontói központjában. 

Kulcsszavak: +céginfo Xerox

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Influence Media nyerte a Continental Magyarország kommunikációs tenderét

Többfordulós, meghívásos tenderen az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Continental Magyarország vállalati kommunikációs és PR feladatokra kiírt tenderét. A közös munka már áprilisban elindult, az együttműködés keretében az ügynökség a Continental országos vállalati kommunikációs osztályának, illetve a gumiabroncs üzletágának nyújt kommunikációs szolgáltatást.

2023. május 31. 21:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39