A Nestlé csokijáról nevezik el az új Androidot

Érkezik az Android 4.4 KitKat

Czipperer Dia, 2013. szeptember 4. 12:33

A Google megerősítette, hogy hamarosan érkezik az Android operációs rendszerének legújabb verziója, de nem a sokat hangoztatott Key Lime Pie lesz az. Az új, 4.4-es verzió a Nestlé híres csokijáról kapta a nevét.

A cégóriás közzétetette sikerét, méghozzá, hogy jelenleg már 1 milliárdnál is több androidos készülék van használatban. Ez igazán jelentős előrelépés, egy év alatt sikerült duplázniuk ezen a téren. Emellett megerősítették legújabb Android verziójuk megjelenését is, amely neve eltér a korábbi névadási gyakorlatoktól.

 

A Google a svájci Nestlével kötött megállapodást, amelynek eredménye, hogy a cég KitKat csokijáról nevezik el Android operációs rendszerük legújabb változatát, amely az Android 4.4 KitKat névre hallgat majd.

 

A két célja mindössze annyi volt ezzel, hogy valami vicces és váratlan dolgot érjenek el. A váratlan biztosan bejött, hiszen az eddigi Android verziók szokványos elnevezést kaptak, egytől-egyig köznevek, mint a Cupcake, Eclair, Ice Cream Sandvich, Yelly Bean. Hát, lássuk be, a KitKat igencsak kilóg a sorból. Az pedig, hogy szórakoztató lesz-e az embereknek, majd meglátjuk.

 

Mindenesetre KitKat most 50 millió olyan csokoládét értékesít majd a közeljövőben, amelyeken a híres Android kabalafigura szerepel. Ezek 19 országban elérhetők lesznek a fogyasztók számára, többek között az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Japánban, Indiában, Oroszországban és Brazíliában.

 

 

A 4.4 KitKat weboldal már létezik a hivatalos Android oldalon. Sajnos, egyelőre több információt nem lehet tudni a rendszerről.

 

Íme egy videó az új rendszer tiszteletére:

 

 

Forrás: Unwiredview.com

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HP a V4 Future Sports Festivalon mutatja be legújabb OMEN gaming eszközeit

 A HP az OMEN termékek széles kínálatát mutatja be szeptember 21-én és 22-én a V4 Future Sports Festivalon. A kilátogató játékosok megismerhetik az OMEN 15 és OMEN X 17 laptopokat, amelyek a Tempest hűtési technológiának köszönhetően kiemelkedő teljesítményre képesek és az új OMEN Desktop asztali gépet, amely minden elemében játékosoknak készült. A vállalat emellett olyan kiegészítőket mutat be, mint például az OMEN Photon vezeték nélküli egér, amely könnyedén személyre szabható és Proaktív Vezeték nélküli Technológiájával 0,2 ms-os válaszidőre képes. A HP ezek mellett bemutatja a játékosoknak OMEN kijelzőit is, köztük a 32 colos vagy 27 colos monitorait NVIDIA® G-SYNC® technológiával. 

2019. szeptember 19. 14:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás