Jövőre nyit Google Glass alkalmazás áruháza

Czipperer Dia, 2013. szeptember 4. 13:10

A hír először a New York Times Magazine-ban jelent meg, majd a Google is megerősítette a hírt a Marketing Landen, miszerint jövőre megnyílik a Google Glass App Store.

Jövő évig kell várniuk a Google Glass felhasználóknak, hogy az eszköz saját alkalmazásboltjában vásároljanak, tötlsenek le applikációt, valamint a fejlesztőknek is, hogy előrukkoljanak szerzeményeikkel.

 

A Google szóvivője tegnap erősítette meg ez irányú tervüket, a New York Timesban megjelentekre reagálva. Arról azonban nem tudtunk meg semmit, hogy ez az áruház a Google Play részeként vagy önállóan működne.

 

Addig azonban, amíg nem érkeznek a hivatalos appok, számtalan nem hivatalos forrásból is hozzájuthatnak a felhasználók a Glasshoz fejlesztett alkalmazásokhoz. Íme egy oldal, amely rendszerezi azokat a site-okat, ahol megtalálhatjuk ezeket.

 

Forrás: Mashable.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elektronikusan is gyűjthető lenne a kopogtatócédula

A választásokat megelőző ajánlószelvények gyűjtését digitálissá lehetne tenni, ha elektronikusan írnák alá a polgárok az ajánlóíveket. A NETLOCK becslése szerint legalább 2–2,5 millió oldalnyi dokumentum kerülhetne át így a digitális térbe. Ezzel nemcsak olcsóbbá és zöldebbé válna a teljes folyamat, de gyorsabb, biztonságosabb, diszkrétebb lenne az adatkezelés is. Ezen felül egyszerűbben kiszűrhetnék a visszaéléseket, és hatékonyabbá válna az adminisztrációs munka és a GDPR előírásoknak való megfelelés is.

2019. szeptember 18. 10:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás