Szeptember 10-én iPhone bemutató

Az Apple kiküldte a meghívókat

Czipperer Dia, 2013. szeptember 4. 14:21

Úgy tűnik, lassan vége a találgatásoknak, és hamarosan lehullik a lepel az Apple új iPhone-jairól, melyeket hosszú hónapok pletykahadjárata övez.

Szinte minden héten valami új találgatás övezte az elmúlt időszakban az új iPhone-t, vagyis most már azt is tudjuk, hogyha minden igaz, kettő lesz belőle.

 

Az Apple pedig már ki is küldte szeptember 10-ei eseményének meghívóit, amely a kaliforniai Cupertinóban lesz, helyi idő szerint 9 órakor.

 

 

Eddig számos pletyka lengte körül a világhálót, melyből szemezgettünk néhányat a Kütyü Magazin cikkeiből. Ha minden jól megy, jövő kedden kiderül, mi is tartotta lázban a „világot” hónapokig:

 

1. Először kezdődött azzal, hogy érkezik az iPhone 5 utódja, mely szinte rögtön kapott nevet, stílszerűen iPhone 5S-re keresztelték.

 

2. Aztán már arról olvashattunk a nemzetközi sajtóban, hogy az 5S akár már nyáron landolhat a piacon, bár júniustól augusztusig minden hónap neve felmerült.

 

3. A következő nagy pletykaáradat a június 20-ai leleplezés köré szerveződött, hiszen a Mac rajongói oldal, a MacFan ekkor ünnepelte 20 éves évfordulóját. Na, ez a bejelentés is elmaradt.

 

4. Közben egyre szövevényesebbek lettek a szálak, és már felröppentek a hírek egy pénztárcabarát megoldásról is, amely műanyag házzal érkezhet októberben. Itt már egy fotót is láttunk a jövevényről.

 

5. Majd a készülék nevet is kapott: „iPhone 5C-re” keresztelték, méghozzá azért, mert várhatóan több színben debütál.

 

6. Persze az 5S sem tűnt el végleg, csak az 5C árnyékába vonult egy időre. Ám egy videón közösen pózoltak, így már kétség sem férhetett hozzá, hogy ketten lesznek.

 

7. És mi sem bizonyítja jobban, hogy színes modellel rukkol elő az Apple, mint hogy egyre több kép jelent meg a nemzetközi sajtóban: először pirosban majd zöld ruhában pózolva láttuk az olcsó iPhone-t.

 

8. Majd végre kiderült, hogy szeptember 10-én megismerhetjük az iPhone 5S modellt. Bár arról nem szóltak a hírek, hogy az 5C is bemutatkozik-e, most úgy tűnik, mindkét modellt megismerheti a nagyközönség.

 

Egyelőre arról nincsenek hírek, lehet-e élőben követni a neten az eseményeket, hiszen iPhone bemutatók esetében korábban ez nem volt jellemző, ám az iPad mini októberi bemutatóját és a WWDC júniusi eseményeit már bárki szabadon követhette a világhálón.

 

Forrás: Techspot.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24

Újra keresik az év webshopjait

2022. július 8. 18:20