VAIO Fit multi-flip – Új tabletté alakítható laptop a Sonytól

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 5. 08:47

A VAIO Fit multi-flip egyedülálló technológiájának köszönhetően egyetlen másodperc alatt válik laptopból tabletté. Az új modell az éjjeleken át tartó komoly munkához ugyanúgy tökéletes társ, mint a játékhoz vagy kreatív projektjeink megvalósításához.

A hatékonyság és a szórakoztatás kompromisszummentes harmóniája jellemzi a Sony új, egy mozdulattal tabletté alakítható laptopját. A legújabb generációs Intel Core processzorral ellátott VAIO Fit multi-flipen a Triluminos kijelző és Full HD1 érintőképernyő biztosítja az egyedülálló képminőséget, a rajta futó Windows 8 pedig a mindennapokhoz elengedhetetlen hatékonyságot és megbízhatóságot.


A tableten található Exmor R kamerával (a VAIO Fit 13A esetében) és a digitalizált tollal könnyedén egyedivé tehetjük fotóinkat és dokumentumainkat. A képernyő hátrabillentésével egy mozdulattal bemutató módba állíthatjuk a VAIO Fit multi-flip-et, az Over Full HD funkcióval pedig extra nagy, 2880x1620-as felbontásban nézhetjük meg a kiválasztott tartalmat.

 

Az NVIDIA grafikus kártyának és az NVIDIA OptimusTM technológiának (kizárólag a VAIO Fit 15A-n) köszönhetően a VAIO Fit multi-flipegyedülállóan élethű film- és játékélményt nyújt. Az egész éjjelen át tartó munkában vagy játékban az érzékeny, háttérvilágítással rendelkező billentyűzet és az erős akkumulátor is segítségünkre válik.

 

A Triluminos technológiával ellátott Full HD1 kijelző alapját a Sony BRAVIA TV X-Reality technológiája adja, így garantált, hogy a színek gazdag és természetes árnyalatait láthatjuk viszont élethű részletességgel.

 

A 8 megapixeles kamera még gyenge fényben is tiszta, részlet gazdag felvételeket készít. Az egyedülálló CamScanner alkalmazás automatikus él-észlelő és trapéz korrekció funkciói segítségével egyszerűen retusálhatjuk fotóinkat. A digitalizáló tollal és a „VAIO papírral” kézzel írt megjegyzéseket, rajzokat készíthetünk, amiket könnyedén feltöltve a felhőszolgáltatásba rögtön meg is oszthatunk másokkal.

 

Az Imagination Studio VAIO Edition és a könnyen használható Sony AV kreatív szoftver segítségével mindenki szabadon engedheti a benne rejlő művészt: profi effektekkel javíthatók a családi videók, sőt zeneszámokat is készíthetünk.

 

Zenehallgatásnál garantált a tartalomra szabott tiszta hanghatás: ClearAudio+ mód négy különböző beállítási lehetőséget kínál, de az equalizerrel manuálisan is kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbb hangzást.

 

NFC kompatibilis hangszórókhoz, fejhallgatókhoz egyetlen érintéssel csatlakoztathatjuk a VAIO Fit multi-flipet, és a vezeték nélküli kiegészítőkön keresztül könnyedén oszthatjuk meg  a zenénket másokkal.

 

A VAIO Fit multi-flip, 33,7cm (13,3 hüvelyk), 35,5cm (14 hüvelyk), valamint 39,5cm (15,5 hüvelyk) méretben 2013 novemberében kerül a magyarországi üzletekbe.
 

Kulcsszavak: notebook Tablet PC Sony

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09