Megbízható és felhasználóbarát az ESET a magyar rendszergazdák szerint

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 5. 14:40

A magyarországi rendszergazdák 68%-a tartja otthoni és vállalati környezetben is hatékonynak az ESET termékeit. A megkérdezettek fele nyilatkozott úgy, hogy megbízhatónak, felhasználóbarátnak és könnyen kezelhetőnek tartja az általa használt ESET szoftvereket, melyeket szívesen ajánlanak munkáltatójuk figyelmébe is- derül ki a rendszergazdák napján a Sicontact által készített felméréséből.

„Magyarországon a cégek hálózatuk védelmét szoftveres megoldásokkal illetve tűzfallal oldják meg. A megkérdezett rendszergazdák többsége elégedett cége jelenlegi IT biztonságával, viszont úgy gondolják, hogy még mindig lehet javítani rajta, illetve szívesen ismerkednek/kipróbálnak számukra új termékeket is. Mi a Sicontactnál azon dolgozunk, hogy termékeinkkel felhasználóink minden igényét kielégítsük a lehető legszélesebb spektrumban.” – mondta Béres Péter, az ESET magyarországi disztribútora, a Sicontact Kft. vezető IT tanácsadója. „A felmérésből sajnos az is kiderült, hogy még mindig kevesen használnak mobil eszközeikre való védelmet (a válaszadók 65%-a). Örömmel láttuk azonban, hogy a felhasználók közül sokan az ESET termékeit használják, és a válaszadók kétharmada nagyon szívesen kipróbálná az ESET Mobile Security terméket, ez mindenképpen pozitív tendencia.” – tette hozzá a szakember.

 


 

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jobb teljesítmény és több funkció a céges adatok biztonságban tartásához

A tajvani Zyxel bemutatta új, a kisvállalkozásokra szabott és távoli munkavégzés kihívásaira is választ adó tűzfal eszköztárát. Az USG FLEX sorozattal a járványhelyzet csillapodása után is biztosított a mobilis munkavégzés, és a folyamatos biztonságos kapcsolódás.

2020. június 5. 17:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás