Új LG OLED TV mutatkozik be az IFA-n

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 6. 15:20

Az LG a 2013-as IFA kiállításon mutatja be legújabb OLED készülékét, melyet GALLERY OLED TV névre kereszteltek. A falra szerelthető, 55 hüvelykes tévé elegáns, visszafogott keretet kapott, amelyben nagy teljesítményű, mégis diszkrét Canvas hangszórók kaptak helyet.

„Az LG GALLERY OLED TV-ben testet öltött a kifinomult szépség, a páratlan képminőség és a lenyűgöző hangzás – nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. – Az LG ezzel a gyönyörű formatervezésű és kivitelezésű készülékkel ismét bizonyítja, hogy újszerű megoldásaival valóban exkluzív élményt tud nyújtani a felhasználók számára.”

 

Stílusos keret Canvas hangszórókkal

 

Az 55EA8800-as modell 55 hüvelykes (140 cm) képernyőjét egy elegáns keret öleli körbe. A káva azonban több mint dizájnelem: egy 2.2 csatornás hangrendszert rejt, amely az LG új Canvas hangszóróit foglalja magában. A festmények keretéhez hasonló kialakításban ügyesen álcázott, előre néző Canvas hangszórók a képi élményt gazdag, telt hangzással egészítik ki. A művészet témaköréhez kapcsolódóan a galéria üzemmódban a felhasználók többek között Vincent van Gogh, Paul Gauguin és más neves festők remekműveit tekinthetik meg nagy felbontásban. A galéria üzemmódban természetesen a családi fotókat is lehetőségünk van végignézni.

 

Szuper képminőség

 

Az LG idén már felkeltette a vásárlók, a média és a szórakoztatóelektronikai ipar figyelmét azzal, hogy kereskedelmi forgalomban elérhetővé tette első 55 hüvelykes (140 cm) OLED TV-jét és az első 55 hüvelykes, hajlított képernyővel rendelkező CURVED OLED TV-t. A vállalat áttörést jelentő OLED TV-i a szabadalmaztatott WRGB technológiát alkalmazzák, amely extra fehér subpixelekkel rendelkezik, gondoskodva az élesebb és élethűbb képek megjelenítéséről. Az LG hihetetlenül keskeny és könnyű OLED TV-je rendkívül széles betekintési szöggel bír, így bármilyen szögből nézzük, a tévé mindig tökéletes képminőségről gondoskodik.

A GALLERY OLED TV-t még ebben a hónapban vezetik be a németországi piacra, amelyet a későbbiekben más országok is követnek majd.

 

Az IFA kiállítás látogatói a Messe Berlin 11.2-es termében az LG Electronics standján személyesen is meggyőződhetnek a GALLERY OLED TV képességeiről.

Kulcsszavak: Canvas OLED TV LG IFA 2013

TV ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A tévé továbbra is stabil társ a háztartásokban

A tévénézési szokások generációról generációra változnak, de a televíziók helye egyelőre megingathatatlannak tűnik a háztartásokban – derül ki a Samsung reprezentatív felméréséből*. Azonban egyre bővül azon szituációk és tevékenységek köre, ahogyan és amikor bekapcsoljuk a készüléket.

2023. március 28. 14:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08