A cipő mindent elmond rólunk

forrás: Prím Online, 2022. június 10. 10:50

Köztudott, hogy a cipők sokat elárulnak rólunk. Üljön le egy park padján vagy egy bevásárlóközpontban és nézze a járókelőket. A cipők stílusától függően sokszor kitalálható, hogy diákról vagy alkalmazottról, vezetőről vagy fizikai munkásról van szó. A női cipők szerint viszont azt is ki lehet deríteni, hogy egyedülálló, hajadon, szingli, elvált, vagy családos az illető. A tudósok arra a felfedezésre jutottak, hogy életünk különböző szakaszaiban is különböző cipőket viselünk. És ez nem csak az életkort, a gazdagságot tükrözi, hanem a lelki állapotot vagy a kapcsolatokat is.

Szinte nincs olyan nő, akit nem tenne boldoggá egy pár új cipő. Vannak, akik tornacipőért nyúlnak, mások tűsarkút részesítik előnyben és nélkülük el sem tudják képzelni az életet. A magas cipő önbizalmat és nőiességet ad. De vannak olyanok is, akik kedvelik az elegáns alacsony cipőket. Ha egy igazán nagyszerű darabra szeretne szert tenni, keresse fel az Ecipo.hu online weboldalt, ahol több ezer cipő közül választhat. Ha felhasználja Ecipő kuponjait, különféle kedvezményekre tehet szert. Az Ecipő kuponkódoknak köszönhetően Ecipő akciókban részesülhet. A cipők mellé szerezze be kedvenc zoknijait is a Dedoles akciók keretein belül, melyek során nemcsak Dedoles zoknikat, hanem Dedoles papucsokat és kiegészítőket is vásárolhat kedvezményes áron.

 

 

A helyes cipő kiválasztása

 

A cipőválasztás során néhány fontos információ kiderül rólunk, akár tudatában vagyunk ennek, akár nem. Persze nem mindig van olyan cipőnk, ami teljes mértékben jellemez. Az viszont igaz, hogy a lábbeli egyben szimbólum is. Egyre gyakoribb jelenség a női cipők, amelyek extra kényelmetlenek, gyakran a lábfejet deformáló hatásúak, mégis keresettek. A cipők lehetnek színesek és kifejezőek, drágák vagy olcsók, fényesek vagy elhanyagoltak.  

 

Cipő vásárlás esetén keresse az Ecipo.hu webáruázat, amely ingyenes visszaküldés lehetőségével kedveskedik vásárlóinak. Éppen ezért nyugodt szívvel keresse az Ecipő kuponkódok nyújtotta nagyszerű Ecipő akciókat, melyek során csodás darabokat vásárolhat kedvezményes áron. Ne feledkezzen meg a vidám Dedoles zoknikról és Dedoles papucsokról sem, melyeket a Dedoles kuponok felhasználásával akciósan beszerezhet. 

 

A cipő hatása életünkre

 

Számtalan teória és kimutatás létezik, hogy ki, hogy választ cipőt magának. Általánosságban elmondható, hogy a precízek embereknek tökéletes állapotú cipőjük van, még ha nem is újak, a békés természetűeknek nem okoz gondot a kevésbé kényelmes cipő viselése, míg a hibátlan és gyakran új cipőket részesítik előnyben azok, akik félnek az elutasítástól. A funkcionális cipőket főleg olyan emberek hordják, akikkel könnyű kijönni, a szabadgondolkodók és a liberálisok pedig olcsóbb és kopottabb cipőket keresik. A jó cipőt évekig viseljük. Ezért, ha időtálló darabot szeretne vásárolni, keresse a nagyszerű Ecipő akcióit. Ha cipő mellett a zokni választásra kerül a sor, válassza a mintás Dedoles zoknikat, amelyek a nap minden pillanatában mosolyt csalnak majd az arcára.


 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Milyen fémipari szalagfűrészt válassz?

A szalagfűrész egy rendkívül praktikus találmány. A körfűrészekkel szemben, amelyek egy forgó fűrészlapot hajtanak meg, a szalagfűrészeknél egy rugalmas szalagot hajt körbe a gép, amely szintén folyamatos vágást tesz lehetővé. A szalagfűrészek nagy teljesítményű gépek, amelyekkel fától elkezdve a fémen át számos anyagot vágnak, nagyrészt komoly műhelyekben, illetve ipari létesítményekben.

2022. június 28. 15:05

A gerinctorna gyakorlatok sérv esetén is segíthetnek (FOLYAMATBAN)

A gerinctorna számos esetben segíthet, hogy megoldódjanak a problémáink. Sokan azt gondolják, hogy csak a hát fájdalmában nyújthanak enyhülést, azonban egy jó szakember képes akár a sérvet is kezelni a személyre szabott gerinctorna gyakorlatokkal. Ebben a cikkben elmondjuk, hogy mi az a gerinctorna és hogyan segíthet rajtunk, hogy könnyebb legyen az életünk.  

2022. június 20. 09:07

A zöldségek kiemelkedő hatása az egészségre

A zöldségek a legjobb szénhidrátforrások közé tartoznak, és minden étrend alapját kell képezniük. Ez alól a gyökérzöldségek sem kivételek, amelyek területünkön a hagyományos fajok közé tartoznak. Levesekhez, köretnek sütve, salátákba nyersen, sütemények alapanyagaként is kiválóak. A zöldségek pótolhatatlan helyet foglalnak el az emberi táplálkozásban a magas vitamin-, ásványianyag-, rost- és egyéb fontos anyagok miatt, amelyek kedvezően befolyásolják szervezetünk élettani folyamatait.

2022. június 17. 10:46

Ilyen egy jó webshopkészítési tanfolyam

A webshopkészítés, köszönhetően a CMS rendszereknek, e-commerce platformoknak, bérelhető webáruházrendszereknek, sosem volt még ennyire egyszerű, akár egy online tanfolyam keretében is elsajátítható. 

2022. június 14. 09:46

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24