A Dell innovatív megoldásokkal bővíti az UltraSharp monitorcsaládot

forrás: Prím Online, 2018. október 29. 18:17

Ahogy az új nemzedék elárasztja a munkaerőpiacot, egyre fontosabbá válik a kiemelkedő felhasználói élmény a munkavállalók, és az ügyfelek számára egyaránt. Ha a munkaerőt jobb technológiákkal, köztük a megfelelő monitorokkal látjuk el, a munkavállalók jobb körülmények között és hatékonyabban tudnak dolgozni, ami az ügyfeleknek nyújtott élmény javulását vonja maga után. 

Az adatok mennyiségének ugrásszerű növekedése egyre jobb megjelenítési eszközök bevezetését teszi szükségessé. Felmérések szerint az adatok látványosabb megjelenítése érdekében egyre nagyobb a kereslet a nagyobb méretű és felbontású monitorok, a többfeladatos munkavégzést segítő eszközök, valamint a rendezett munkaterületek iránt. Rengeteg szakember már az ezredfordulós generáció tagjai közül kerül ki, ezért azok a vonzó kialakítású monitorok, amelyek elősegítik a produktivitást kulcsszerepet töltenek majd be a tehetséges munkaerő bevonzásában és megtartásában.  

 

A Dell a világ első számú monitorgyártójaként az új UltraSharp monitorcsaláddal a jövő munkavállalóinak igényeit elégíti ki. Olyan technológiát és innovatív dizájnelemeket vezet be, amely maximális teljesítménnyel és kiemelkedő felhasználói élménnyel növelik a munka hatékonyságát. Az új monitorokat a pénzügyi és biztosítási szolgáltatásokban, a részvénypiacokon, a pénzügyi elemzés és a számvitel területén, a médiaipari utómunkában, a programozásban és a mérnöki tervezésben dolgozók igényeihez fejlesztették.

 

A Dell UltraSharp 49 ívelt, a 32 4K USB-C és a 34 ívelt USB-C monitorok figyelemreméltó funkciókkal rendelkeznek. A Picture-by-Picture funkciónak köszönhetően két különböző számítógépről is lehet egyszerre dolgozni, a beépített KVM (billentyűzet-videó-egér) kapcsolóval pedig a felhasználók egyetlen billentyűzet és egér használatával válthatnak a különböző tartalmak között. Az UltraSharp monitorok új kínálata kényelmes USB-C csatlakozást biztosít, amely az adat- és videojelek továbbítása mellett tölti is a laptopot – méghozzá egyetlen kábelen keresztül –, így a munkakörnyezet is rendezettebb lesz.

A hatékonyság érdekében az UltraSharp monitorok alapfelszereltségként rendelkeznek az alábbi funkciókkal: 

  • Teljes tartományban állítható állvány a felhasználók kényelméért – magasság, dőlés, forgatás és a billentés
  • Villogásmentes képernyő és ComfortView funkció, ami csökkenti a kibocsátott kék fény mennyiségét a szem kényelme érdekében
  • A Dell Display Manager szoftver szolgáltatásával jól elrendezhetők az alkalmazások, hogy hatékonyabban lehessen egyszerre több feladaton is dolgozni
  • Premium Panel Exchange 
  • A Dell hároméves Advanced Exchange Service csereszolgáltatása 

 

„A világ kedvenc monitormárkájaként a Dell továbbra is több újítással jár élen az iparágban. Világ első 49 colos, kettős QHD monitorunkkal ismét sikerült áttörnünk a képernyő-technológiák korlátait. Ez az új monitor immerzív panorámaélményt biztosít anélkül, hogy az elegáns kialakításról vagy a hatékony funkciókról le kellene mondani. Ezt a forradalmian új, 49 colos ívelt monitort azzal a céllal fejlesztettük, hogy növeljük az asztal mellett dolgozó felhasználók – például a brókerek, a bankárok, a kreatív szakemberek és a mérnökök – hatékonyságát és produktivitását. Az új UltraSharp család megmutatja elkötelezettségünket, hogy a legjobb megoldásokat biztosítsuk, amelyek kielégítik ügyfeleink széles körű vizuális igényeit” – mondta Kirk Schell, a Dell kijelzőkért és mérnöki tevékenységért felelős vezető alelnöke.

 

Dell UltraSharp 49 ívelt monitor (U4919DW): egybefüggő, ragyogó felület

A Dell bemutatja világelső 49 colos, kettős QHD monitorát, amelynek forradalmian új ultraszéles 32:9-es képaránya törésmentes és hatékony többképernyős megjelenítést tesz lehetővé. A immerzív látványélményt biztosító széles monitor tökéletesen képes kiváltani két 27 colos QHD monitort. Az 5120 x 1440 képpont felbontású hatalmas képernyőfelület és az IPS technológia segítségével a felhasználók több tartalmat jeleníthetnek meg a széles látószögű felületen, amelyet nagyobb részletgazdagság és konzisztens színek jellemeznek.

Dell UltraSharp 32 4K USB-C monitor (U3219Q): gyönyörű színek és éles kép

Kiváló képminőség rendkívüli részletgazdagsággal és Ultra HD 4K felbontással, amely a Full HD-nál négyszer részletesebb. A VESA tanúsítvánnyal rendelkező DisplayHDR 400 a HDR tartalmak lejátszásának támogatásával lenyűgöző, élethű képeket jelenít meg – a lényegében szegély nélküli InfinityEdge kijelzőnek köszönhetően a teljes elülső felületén. A képek a korábban nehezen kiemelhető részleteket is kihangsúlyozó, élénk színekben jelennek meg, akár 400 nites fényességgel és 1,07 milliárd színnel.

 

Dell UltraSharp 34 ívelt USB-C monitor (U3419W): immerzív kép és kivételes teljesítmény

A 34 colos, hajlított USB-C monitor precíz teljesítményt és magával ragadó élményt nyújt munkavégzéshez és szórakozáshoz egyaránt. Az ultraszéles 34 colos ívelt képernyő (WQHD 3440 x 1440, IPS technológia) 21:9-es képaránya a többfeladatos munkavégzéshez ideálisan nagy képernyőfelületet biztosít. A 9 W-os hangszóró pedig a megfelelő hangélményért felel. 

Nagy teljesítményre tervezett Dell UltraSharp 24 és 27 USB-C monitorok (U2419HC és U2719DC)

A gyönyörűre kialakított UltraSharp monitorok részletgazdag képet jelenítenek meg és valósághű színeket adnak vissza. A Dell UltraSharp 24 és 27 USB-C monitorok vékony oldalprofiljuknak és kis méretű állványuknak köszönhetően kényelemesen elférnek a napjaink egyre kisebb irodatereiben is. A szinte szegély nélküli kijelző ideális a többmonitoros munkaállomások kialakításához. Az innovatív dizájnnal rendelkező új 24 colos (FHD) és 27 colos (QHD) monitorok két különböző opcióval érhetők el (USB-C csatlakozással vagy anélkül), és kiemelkedő megjelenítési teljesítményt biztosítanak.

Elérhetőség

A Dell UltraSharp 49 ívelt monitor (U4919DW) november közepétől lesz elérhető, a további modellek pedig már megvásárolhatók Magyarországon.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kirobbanó gaming teljesítmény az AOC 44,5″ OLED monitorjával

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – újabb csúcskategóriás OLED modellel bővíti a népszerű AGON PRO termékcsaládot. A 44,5″ hüvelykes (113 cm) AGON PRO AG456UCZD gamer monitor elmélyült játékélményt nyújt. 

2024. március 18. 17:44

Gaming monitorokat mutat be a Thermaltake

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TGM-I27FQ és a TGM-V32CQ Curve gaming monitort, a kiváló minőségű QHD-s (2560x1440) képernyőt profi gamereknek. A TGM-I27FQ egy 165 Hz-es frissítési gyakoriságú és gyors IPS-technológiát használ, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy élvezhessék a még tökéletesebb élményt és a kiváló képminőséget gyorsan mozgó játékok közben. A TGM-V32CQ 170 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1000R-es görbülettel érkezik, lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljünk a játékban a képernyő azonnali reakciója és a tökéletes betekintési szögek révén.

2024. február 27. 16:01

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

Február 12-én kezdetét vette Winter Cup powered by Samsung Odyssey: a League of Legends játékosoknak szóló nemzetközi verseny.  Az esemény célja, hogy elősegítse a közösségépítést a világ egyik legnépszerűbb játékában, miközben magas színvonalú, professzionális versenyzésre biztosít lehetőséget a gamereknek. A megmérettetés teljes nyereményalapja 6000 euró.

2024. február 17. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05